Ben çok sevdim valla, Oxygen derimHocam ben evodayım.Sizce evo mu oxygen mi ?
Hiç sorulmaması gereken sorulara geldiysek, sonuç vahimşarjı en çok giden aosp rom hangısı acaba
Hiç sorulmaması gereken sorulara geldiysek, sonuç vahim
Hocam hep böyle başlıyor, ekran süresi derken, performans sonra her ikisi derken üstüne yetmezmiş gibi istediğimiz modül vs. kurabileceğimiz bir rom ararken buluyoruz kendimizi..sonra sürekli o rom senin bu rom benim geziyoruz, hastalık haline geliyor ki, hastalık zaten
Aramıza hoşqeldiniz hocam.. İlk dozu ben vereyim.. Aosp romlar içinde kullandığım en en iyi romdur kendisi..
Msm Xtended Martin Coulon Android 10
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Allah kurtarsın![]()
Şükredin hocam, beterin beteri var.durumum o kadar kötü mü doktor bey
Çok iyi hocamŞükredin hocam, beterin beteri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şarja takmadan buraya bırakayım![]()
Hocam bu romun özelleştirmesi çok mu ve arama kaydetme var mı?Hiç sorulmaması gereken sorulara geldiysek, sonuç vahim
Hocam hep böyle başlıyor, ekran süresi derken, performans sonra her ikisi derken üstüne yetmezmiş gibi istediğimiz modül vs. kurabileceğimiz bir rom ararken buluyoruz kendimizi..sonra sürekli o rom senin bu rom benim geziyoruz, hastalık haline geliyor ki, hastalık zaten
Aramıza hoşqeldiniz hocam.. İlk dozu ben vereyim.. Aosp romlar içinde kullandığım en en iyi romdur kendisi..
Msm Xtended Martin Coulon Android 10
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Allah kurtarsın![]()
Özelleştirme var ama az / çok derken, kime göre, neye göre.. Arama kaydetme hatırlamıyorum.Hocam bu romun özelleştirmesi çok mu ve arama kaydetme var mı?
Tamam hocam netten biraz araştırdım bana göre değil romÖzelleştirme var ama az / çok derken, kime göre, neye göre.. Arama kaydetme hatırlamıyorum.