Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Valla hocam MIUI 11 olsa da bana hiç ortalama gelmedi. Uzun süre Miroom 20.3.26 kullandım, onda ekran süresi çok iyiydi ama 2 gün bekleme cidden şarjı götürür. MIUI 11'de de bu süreyi hayal edenler var hocam. :)
Ben her şarj döngüsünde alıyorum bu süreleri hocam...(Miui Eu stabil 11.0.2 ile)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-05-16-55-51-611_com.miui.securitycenter [miuiturkiye.net].jpg
    Screenshot_2020-12-05-16-55-51-611_com.miui.securitycenter [miuiturkiye.net].jpg
    204,3 KB · Görüntüleme: 25

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Hocam, bence ortalama değil. Cihaz 2 gün açık kalmış ve %80 pil ile 8 saat ekran süresi almış. Normal kullanıcı 15-16 saat beklemede 8 saat ekran süresi alıyor %20'lerde normal süre olarak. :)

benim ekran sürem normal mi nasıl görünüyor

redmi note 8 mıuı 12.0.1 global sürüm kullanıyorum 1 senelik telefon

mıuı 11 de iken daha iyiydi 2 gün olacak saat 11de çok fazla kullanmıyorum telefon lazım olunca

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 2.jpg
    2.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 18
  • 3.jpg
    3.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 21

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
MIUI 11.0.12.0 sürümünde bunu alıyorum. Cihaz Türkiye cihazi. IMEI repair yapılmadı yani. Neden hücre bekleme bu kadar yüksek olabilir? Hattım 4.5G çekiyor bu arada. Çekim olarak sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. StreX

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
MIUI 11.0.12.0 sürümünde bunu alıyorum. Cihaz Türkiye cihazi. IMEI repair yapılmadı yani. Neden hücre bekleme bu kadar yüksek olabilir? Hattım 4.5G çekiyor bu arada. Çekim olarak sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. StreX

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Format data :)
Miui'nin böyle bir sıkıntısı var maalesef
Mesela bir sefer eu kuruyorum yaptığım ayarlar yüklediğim program aynıdır google servisleri deli gibi pil tüketiyor
Format data yapıyorum aynı ayarları yapıyorum google servislerini göremiyorum :)
Ayrıca sim etkinleştirme servisi de format data yaparsanız çalışır

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Mesela bir sefer eu kuruyorum yaptığım ayarlar yüklediğim program aynıdır google servisleri deli gibi pil tüketiyor
Format data yapıyorum aynı ayarları yapıyorum google servislerini göremiyorum :)
Google play servisleri güncellemesi yapınca da aynısı oluyor hocam, ben güncellemeyi kaldırıyorum, ne içiyorsa ayılıyor ondan sonra :)

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam BL yi kilitledim bir de. İlk başta mi flash üzerinden romu flashladım flash all yaparak, sonra aynı romun üzerine yine aynı romu clean and lock yaparak flashladım. Stock recovery üzerinden format atsam iş yapar değil mi? :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Google play servisleri güncellemesi yapınca da aynısı oluyor hocam, ben güncellemeyi kaldırıyorum, ne içiyorsa ayılıyor ondan sonra :)
Olabilir hocam ama ben iki kurulumda da ona hiç dikkat etmiyorum çok gariptir :)
Hocam BL yi kilitledim bir de. İlk başta mi flash üzerinden romu flashladım flash all yaparak, sonra aynı romun üzerine yine aynı romu clean and lock yaparak flashladım. Stock recovery üzerinden format atsam iş yapar değil mi? :)
olur hocam tabi ki fark etmez

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
benim ekran sürem normal mi nasıl görünüyor

redmi note 8 mıuı 12.0.1 global sürüm kullanıyorum 1 senelik telefon

mıuı 11 de iken daha iyiydi 2 gün olacak saat 11de çok fazla kullanmıyorum telefon lazım olunca
İyi diyemem maalesef hocam. Bekleme süresi çok aslında ama sanki bir tık daha iyi olabilirdi. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben her şarj döngüsünde alıyorum bu süreleri hocam...(Miui Eu stabil 11.0.2 ile)
Ekran kısmını görmeden bir şey diyemem hocam. :)

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
İyi diyemem maalesef hocam. Bekleme süresi çok aslında ama sanki bir tık daha iyi olabilirdi. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kısmını görmeden bir şey diyemem hocam. :)

mıuı 11 iken daha güzeldi pil mıuı 12 güncellemesinden sonra batarya pil süresi iyice azaldı mıuı 11 geri dönemezmiyiz bl kilidini açmadan garantiye zarar vermeden

Üst Alt