Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam etmeyin haha--
Aslında pili iyi olan stabilliğini koruyan bir miui 12 romu olsa tadından yenmez.Çünkü miui 12 gerçekten diğer miui sürümlerinden görüntü olarak çekici ve alımlı.İos havası var
Lafın gelişi dedim hocam yoksa miui bitane, hastasıyız dedeeeee :D

Bu arada hocam indirip kurdum Temalar uygulamasını ancak favoriler ve beğendiklerim filan çıkmıyor sanırım Vpn kullanmak zorunda kalacağım..

yani güncelleyin demek istedim hocam :D
O zaman öyle yazın efenim, yaşlı başlı insanım ben, kafam basmıyor :P

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Hocam etmeyin haha--
Aslında pili iyi olan stabilliğini koruyan bir miui 12 romu olsa tadından yenmez.Çünkü miui 12 gerçekten diğer miui sürümlerinden görüntü olarak çekici ve alımlı.İos havası var
Hocam revos iyi gerçekten deneyin

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
1.6.2.9 sürümünü kur, aynı sorun benim Eu stabil 11.0.5.0 da da olmuştu. Sorun kalmadı... ( @Merdanstbdw kardeşimin sayesinde :) )
1.6.2.9 global diyorsanız içe aktar kısmı yok tema içinde, miui theme editör kullanıyorum o yüzden ama en azından çökmüyor uygulama :)

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Metin Hocam msm romunun ekran sürelerini paylaştı gayet güzel ve özellikli rommuş deneyin isterseniz
Msm extendeddan yazıyorum, bayağı hızlı. Şarj şu anlık iyi gidiyor yaklaşık 2 saatte 80e inerse bana göre iyi. Telefon az çeken yerde parlaklık ve mobil veri açık kullanıyorum genelde çünkü.
Tek sorun miui12deki kamera yok, konudaki gcamde de 48 mp yok. Ayarlardaki ingilizce kısımları yadırgamıyorum ama 48li bi gcam fena olmazdı.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Şu güvenlik kısmındaki ekran süresi saçma sapan veriyor.Şuan 10 saati geçmesine rağmen 7 saat kullanım yazıyor.Eski güvenlik apksını yüklüyorum güvenlik uygulamasının en son sürümü yüklü diyip yüklemiyor böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen var mı ?

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Ben de bugün ionOS kurdum rn8 için. Biraz yavan geldi arayüz olarak ama şu anda ekran süresi sürekli elimde olmasına rağmen iyi gibi. Daha oyun oynamadım tabi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ıslakhamburger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
RN8
Konular
1
Şu güvenlik kısmındaki ekran süresi saçma sapan veriyor.Şuan 10 saati geçmesine rağmen 7 saat kullanım yazıyor.Eski güvenlik apksını yüklüyorum güvenlik uygulamasının en son sürümü yüklü diyip yüklemiyor böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen var mı ?
Hocam aynı sorun bendede var.Bulan varsa yazsın

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Msm extendeddan yazıyorum, bayağı hızlı. Şarj şu anlık iyi gidiyor yaklaşık 2 saatte 80e inerse bana göre iyi. Telefon az çeken yerde parlaklık ve mobil veri açık kullanıyorum genelde çünkü.
Tek sorun miui12deki kamera yok, konudaki gcamde de 48 mp yok. Ayarlardaki ingilizce kısımları yadırgamıyorum ama 48li bi gcam fena olmazdı.
Hangi sürümü kurdunuz hocam, Martin Coulon?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Sai ile yükleyin hocam, uygulamaya root yetkisini vermeyi unutmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attan inip eşeğe binmiş gibi hissediyorum (:
Msm Xtended Martin Coulon bırakıp geldim miroom 20.3.26 :) miroom için bu tabiri kullanacağım hiç aklıma gelmezdi :D

Üst Alt