Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konumla ilgisi yok hocam, Wifi ve mobil ağ üstünde ayarlama yapıyorsunuz.
Geliştirici seçenekleri açık ise, girin oraya en altta Akıllı ağ modu var, oradan dilediğiniz gibi ayarlayın..
Yok açık değilse geliştirici seçenekleri, ayarlar, telefon hakkında, tüm özellikler, miui sürümüne arka arkaya basın artık bir geliştirici olduğunuzu söyleyinceye kadar.. Sonra ayarlardan, ek ayarlar kısmında geliştirici seçenekleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi eu sürümü ve kaç gündür kullanıyorsunuz + kullanılan uygulamalar kısmını da atabilirseniz yüklemek isteyen arkadaşlar için faydalı olur.
Rom adı mi globe 20.9.3
Bu romu özellikle seçmemin nedeni bu sürümden sonra gelenlerin tam ekran hareketleri miui 11 olduğu içindir.Bu rom tamamen miui 12 nin özelliklerini kullanmakta ve ona rağmen iyi bir ekran süresi verdi.Gerçekten çok şaşırdım.Çok akıcı bir arayüzü var diğer romlar gibi takılmıyor.Bu roma kesinlikle kefilim. Net
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom adı mi globe 20.9.3
Bu romu özellikle seçmemin nedeni bu sürümden sonra gelenlerin tam ekran hareketleri miui 11 olduğu içindir.Bu rom tamamen miui 12 nin özelliklerini kullanmakta ve ona rağmen iyi bir ekran süresi verdi.Gerçekten çok şaşırdım.Çok akıcı bir arayüzü var diğer romlar gibi takılmıyor.Bu roma kesinlikle kefilim. Net
Kaç gündür kullandığınız önemli benim açımdan hocam ve kaçıncı şarj bu?
Nedendir bilmiyorum ancak bütün romlar ilk şarjda mükemmel sonuç veriyor ama sonra sapıtıyor.
Kaç gündür kullandığınız önemli benim açımdan hocam ve kaçıncı şarj bu?
Nedendir bilmiyorum ancak bütün romlar ilk şarjda mükemmel sonuç veriyor ama sonra sapıtıyor.
Daha yeni hocam zaten 1 haftaya belli olur ama diğer miui 12 romların içinde arayüzü gerçekten çok akıcı öncelik olarak onu beğendim.Pil süresi de şuanlık güzel gidiyor
Rom adı mi globe 20.9.3
Arkadaşlar güncel romlar ne durumda eunun ilk betalarındayım hala yeni romun vakti geldi
Aosp de olabilir paranoid falan yeni sürüm çıkarsa ona geçecektim
Arkadaşlar güncel romlar ne durumda eunun ilk betalarındayım hala yeni romun vakti geldi
Aosp de olabilir paranoid falan yeni sürüm çıkarsa ona geçecektim
12 istediğimiz gibi olmayacak belli oldu ancak, 11 sürümleri iyi Allahtan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önceden de nacizene yazmıştım bu konuyu arkadaşlar.
İlla en uzun süre ekran süresi almak için telefonu elinizden düşürmeden kullanan olmayın.
Size uzun süreli kullanımda 9-10 saat versin, stabil ve akıcı olsun romunuz yeter bence.
Gerisine fazla takılmamak gerek. Nitekim 4000 mah. bataryadan bu çıkıyor...
İyi forumlar.