- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
msm hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam bende onu indireyimİnşallah diyorum hocam
msm hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam bende onu indireyimİnşallah diyorum hocam
V13 kurdum hocam, Martin Coulon olarak geçiyor ama daha önce kullandığımı soruyorsanız 11.5 sürümü.. Ama V13 de çok iyi bence ama pil performansı için bişi diyemem daha 10 dk oldu kuralımsm hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam bende onu indireyim
teşekkürler hocam yarın pil sürümünüde haberdar ederseniz sevinirimV13 kurdum hocam, Martin Coulon olarak geçiyor ama daha önce kullandığımı soruyorsanız 11.5 sürümü.. Ama V13 de çok iyi bence ama pil performansı için bişi diyemem daha 10 dk oldu kuralı
Tabi hocam, nasıl istersenizteşekkürler hocam yarın pil sürümünüde haberdar ederseniz sevinirim
Kullandığınız fontun adı nedir acaba?
Hocam şu an için böyle..teşekkürler hocam yarın pil sürümünüde haberdar ederseniz sevinirim
Maşallah hocam iyi değerler bunlar kıymet bilinmesi gereken rom o zaman buHocam şu an için böyle..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Valla hocam bazı sıkıntılar vardı 11.5 sürümünde, uygulamalar açılırken takılıp donuyordu bazen, arayüz geçişleri iyiydi ancak sorun oluyordu bazen, V13 son sürüm muazzam olmuş, yok böyle bir şey bütün sorunlar gitmiş.. Tavsiye ederim hocam.Maşallah hocam iyi değerler bunlar kıymet bilinmesi gereken rom o zaman bu
diğer note 8 de denerim artıkValla hocam bazı sıkıntılar vardı 11.5 sürümünde, uygulamalar açılırken takılıp donuyordu bazen, arayüz geçişleri iyiydi ancak sorun oluyordu bazen, V13 son sürüm muazzam olmuş, yok böyle bir şey bütün sorunlar gitmiş.. Tavsiye ederim hocam.