- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
evo dan iyimi bu rom hocam pil konusunda ?Ben v11. 5 sürümünü kullanıyorum hocam.
evo dan iyimi bu rom hocam pil konusunda ?Ben v11. 5 sürümünü kullanıyorum hocam.
Hocam bir gün de 12 saatten fazla ekran süresi aldım, umarım yanlışım yoktur bu konu başlığında paylaşmıştım ama kaçıncı mesaj bakayım Bievo dan iyimi bu rom hocam pil konusunda ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
wow it is amazingHocam bir gün de 12 saatten fazla ekran süresi aldım, umarım yanlışım yoktur bu konu başlığında paylaşmıştım ama kaçıncı mesaj bakayım Bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merdanstbdw hocam
Yeahwow it is amazing
sonraki geçilecek rom listeme aldım Gapps sd kartımda mevcut romu indirsem tmmdır
V13 deneyin belki çok daha iyidir, son Android 10, Android 11 yakında diye paylaşımı var xda sitesinde.sonraki geçilecek rom listeme aldım Gapps sd kartımda mevcut romu indirsem tmmdır
tmm hocam ama ilk android 11 beklediğimiz gibi olmayabilirV13 deneyin belki çok daha iyidir, son Android 10, Android 11 yakında diye paylaşımı var xda sitesinde.
Haklısınız hocam, apk yükleme mevzusu ne olacak aceptmm hocam ama ilk android 11 beklediğimiz gibi olmayabilir
root ile her şey serbest diyorum ben hocamHaklısınız hocam, apk yükleme mevzusu ne olacak acep
İnşallah diyorum hocamroot ile her şey serbest diyorum ben hocam