- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Arada yapılan neredeyse 1 saatlik ek şarj ile gayet iyi melih97
Hocam bilgisayar dan dosya aktariyordum daArada yapılan neredeyse 1 saatlik ek şarj ile gayet iyi melih97
Apk olarak temayı kurun derken, Temalar uygulamasını güncelleyelim mi, aynı sürümü mü kuralım hocam?O sorunu bende yaşadım fakat apk olarak temayı kurun sorun çözülecektir hocam
Allah cezasını versin diyorum kim çıkardıysa bu arayüzüNe diyorsunuz hocalarım miui 12 olarak mi globe mi diyorsunuz ?
Hocam bu siteden eğer eski rom kullanıyorsanız eski bir tema apksını global olmayanı yükleyebilirsinizNe güzel Msm Xtended ile gidiyordum bir ayarı açtım mı, kapattım mı ne yaptım nasıl yaptım bilmiyorum, mesela karanlık moda geçerken, durum çubuğu resimleri boyutunu ayarlarken, ekran kapanıp duruyordu cihazı yeniden başlatmadan kullanma imkanın kalmıyor.. Bir kez de cod mobile oynarken oldu.. İngilizce olduğu için hangi ayarı alt üst ettim onu da hatırlamıyorum pek fazla, baktım şöyle ama yok olmuyor.. Romu sil baştan kurayım dedim aklıma miroom 20.3.26 geldi bende kurdum ama bunda da Temalar durduruldu hatası veriyor ki, daha önce hiç böyle bişi olmamıştı.. Temalar uygulamasının verilerini silip denedim yine olmadı, yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımız da aynı sorunu yaşamıştı, hatta bu konu başlığı altında belirtmişti, Bi bakınayım belki çözüm bulmuştur
Eyvallah hocam.Hocam bu siteden eğer eski rom kullanıyorsanız eski bir tema apksını global olmayanı yükleyebilirsinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam etmeyinApk olarak temayı kurun derken, Temalar uygulamasını güncelleyelim mi, aynı sürümü mü kuralım hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah cezasını versin diyorum kim çıkardıysa bu arayüzü
yani güncelleyin demek istedim hocamApk olarak temayı kurun derken, Temalar uygulamasını güncelleyelim mi, aynı sürümü mü kuralım hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah cezasını versin diyorum kim çıkardıysa bu arayüzü