Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hızını hissedince insan İngilizce kısımlara çok takılmıyor. :D RR için aynısını hissettim, hızı yüzünden onda kalacaktım ki rom baya sorunlu idi. MIUI'a döndüm, şimdi de Arrow'dayım. :)

Ama zaten 48 mp destekleyen GCam yok bizim cihaz için. Belki nadir olarak üretilen IMX582'li Note 8 ve 8T'lerde çalışan vardır ama GCam için 48 mp desteği yok desek en iyisi olur.:D
İngilizce kısımlarını pek takmadım bende ancak bir kaç ayar ile oynayınca telefon sapıttı, bunu sonra fark ettim ama hangi ayarlar olduğunu hatırlamıyorum, resimi olduğu gibi çevirecek bir uygulama var mı, yandex çeviri dışında (:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
İngilizce kısımlarını pek takmadım bende ancak bir kaç ayar ile oynayınca telefon sapıttı, bunu sonra fark ettim ama hangi ayarlar olduğunu hatırlamıyorum, resimi olduğu gibi çevirecek bir uygulama var mı, yandex çeviri dışında (:
Google Çeviri? :D

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
BEN BU HÜCRE BEKLEME SÜRESİNİ ANLAMADIM % 25 % 35 ARASINDA OLUYOR TELEFON KULLANMADIĞIM ZAMANLARDA BUNUN YÜKSEK OLMASI ARIZA NEDENİ Mİ

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam öyle değil, resimi çeviriyor ya yandex çeviri, öyle bişi diyorum, yani resimi alıp yazıya değil, aynı resim üstünde İngilizce cümleyi Türkçeye çevirecek.
Google çeviri ile kamera üzerinden veya görsel yükleyerek orada bulunan dillere çeviri yapabiliyorsunuz hocam. Onu demiyor musunuz?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
BEN BU HÜCRE BEKLEME SÜRESİNİ ANLAMADIM % 25 % 35 ARASINDA OLUYOR TELEFON KULLANMADIĞIM ZAMANLARDA BUNUN YÜKSEK OLMASI ARIZA NEDENİ Mİ
Yok hocam, takılmayın o kadar oradaki oranlara, kernel yüklerseniz hücre bekleme düşer, ekran oranı artar ama süre değil, çok da fark olmaz.. Boşverin gitsin :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hayır, arıza değil, doğal bir şey. Hücre bekleme, şebekenin çektiği her zaman olur. Siz de cihazı kullanmadığınız zamanlarda başka hiç harcayan bir şey olmayınca %30-40'lara çıkar. Ama alıp kullanmaya başlayınca da oranı hızla düşer. Anca uçak moduna alıp kullanmazsanız güç harcamaz, o zaman da cihazda şebeke olmaz işte. :D

Bu arada tamamen büyük harflerle yazmak internet aleminde bağırmak anlamına gelir. İyi bir şey değil yani, forum kurallarına da aykırı. Diğer yorumlarınızda normal boyutta yazarsanız daha iyi olur. :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Google çeviri ile kamera üzerinden veya görsel yükleyerek orada bulunan dillere çeviri yapabiliyorsunuz hocam. Onu demiyor musunuz?
Demek istediğim tam olarak bu hocam..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, arıza değil, doğal bir şey. Hücre bekleme, şebekenin çektiği her zaman olur. Siz de cihazı kullanmadığınız zamanlarda başka hiç harcayan bir şey olmayınca %30-40'lara çıkar. Ama alıp kullanmaya başlayınca da oranı hızla düşer. Anca uçak moduna alıp kullanmazsanız güç harcamaz, o zaman da cihazda şebeke olmaz işte. :D

Bu arada tamamen büyük harflerle yazmak internet aleminde bağırmak anlamına gelir. İyi bir şey değil yani, forum kurallarına da aykırı. Diğer yorumlarınızda normal boyutta yazarsanız daha iyi olur. :)
Adam isyan etmiş artık bırak haykırsın hocam :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Arrow OS. <3

Üst Alt