Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

ıslakhamburger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
RN8
Konular
1
Buyrun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
sabahtan beri yorumlara bakıyorum herkes teker teker aosp'a geçiyor bunu ilk siz başlattınız millet miui kullanırken siz aosp aosp kullanın bu cihazı ancak o paklar diyordunuz naptınız hocam herkes miui bıraktı gitti bu sefer siz miui roma döndünüz haha--

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
sabahtan beri yorumlara bakıyorum herkes teker teker aosp'a geçiyor bunu ilk siz başlattınız millet miui kullanırken siz aosp aosp kullanın bu cihazı ancak o paklar diyordunuz naptınız hocam herkes miui bıraktı gitti bu sefer siz miui roma döndünüz haha--
Miui candır.
Bir gün herkesin dönüp geleceği yerdir aynı zamanda... :)

yusufmercan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.Şuan survivor izlerken şarj yüzdem de artık azalmışken size ekran süremi atmak istedim.Öncelikle romumu size gösteriyim.

Gördüğünüz gibi miui Global 10.3.5.0.Neden bu romu tercih ediyorum onu da söyliyim daha önceden miui 11 e geçmiştim dilim yandı güncellemeler yaptım ekran sürelerim düştü o yüzden bende miui 10 daki en eski telefonla birlikte gelen rom dönüş sağladım.Çünkü şuna inanıyorum ki bu telefonla gelen işlemci,ram vs olsun hangi romla test edilip piyasaya sürülüyorsa o romda daha iyi dereceler alacağını düşünüyorum.Bu da şuana kadar telefona yaptığım bütün güncellemeri geriye aldığımın kanıtı ve halâ daha güncelleme yapmayı düşünmüyorum.

Ve çok fazla uzatmadan ekran sürelerimi sizlere sunuyorum.Bu kullanım değerlerinde oyun,sosyal medyalar,wifi,mobil veri hepsi kullanılmıştır.

Bu da şarj yüzdem

Ve son olarakta sizle bir uygulama paylaşmak isterim.Xiaomi şirketinin kendisinin geliştirdiği bir uygulama.Adı da shine music.Program içinden YouTube izleyebiliyorsunuz hatta arka planda instagram Twitter gibi sosyal medyalarda takılırken arka planda izleyebiliyorsunuz hatta ve hatta ekranı kilitleyip YouTube dan şarkı dinleyebiliyorsunuz.Bu da linki

Kardeşim o kadar haklısınki miui 10.3.5 çok güzel ben çok memnunum

Eu rom miui 11
Eu rom miui 12 ikisinide kullandım ryzen kernel kurdum fakat yinede miui 10 gibi ekran süresi alamadım o yüzden bende miui 10.3.5 geri döndüm

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Eu rom miui 11
Eu rom miui 12 ikisinide kullandım ryzen kernel kurdum fakat yinede miui 10 gibi ekran süresi alamadım o yüzden bende miui 10.3.5 geri döndüm
Bir kere gidip geri dönerseniz aynı süreyi yakalamak çok zor maalesef

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29

Eu rom miui 11
Hocam o romu ben çok kullandım ama belli bir süre sonra artık sıkılmaya başladım.Çünkü fazla yenilik yok bende 1-2 saatlik ekran süresi az alırım ama yenilikten mahrum kalmam dedim diğer romlara geçtim.Miui 12 romları telefon da kasma yapıyor ama 1 haftadır mi globe 20.9.3 romunu kullanıyorum kasma yok ekran süresi de gerçekten çok iyi çok beğendim bence bu romu kimse kaçırmasın derim...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam o romu ben çok kullandım ama belli bir süre sonra artık sıkılmaya başladım.Çünkü fazla yenilik yok bende 1-2 saatlik ekran süresi az alırım ama yenilikten mahrum kalmam dedim diğer romlara geçtim.Miui 12 romları telefon da kasma yapıyor ama 1 haftadır mi globe 20.9.3 romunu kullanıyorum kasma yok ekran süresi de gerçekten çok iyi çok beğendim bence bu romu kimse kaçırmasın derim...
Yarın eu tam ekran hareketlerini getirmezse bir deneyelim bakalım
Bu arada son sürüm pixel plus çok iyi olmuş tavsiye ederim hocam

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yarın eu tam ekran hareketlerini getirmezse bir deneyelim bakalım
Bu arada son sürüm pixel plus çok iyi olmuş tavsiye ederim hocam
Hocam siz bilirsiniz ama ben bu romu çok beğendim 20.9.3 sürümünde miui 12 tam ekran hareketleri var.Kullanmadığım uygulamaları kısıtlayıp bildirimlerini kapatıp bir iki ayar yaptıktan sonra iyi bir ekran süresi aldım

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam siz bilirsiniz ama ben bu romu çok beğendim 20.9.3 sürümünde miui 12 tam ekran hareketleri var.Kullanmadığım uygulamaları kısıtlayıp bildirimlerini kapatıp bir iki ayar yaptıktan sonra iyi bir ekran süresi aldım
Hocam Çinliler baya bir tatil yaptı bakalım tatil dönüşü iyice dinlenip güzel bir rom çıkarmışlardır diye umut ediyorum haha--

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam Çinliler baya bir tatil yaptı bakalım tatil dönüşü iyice dinlenip güzel bir rom çıkarmışlardır diye umut ediyorum haha--
Hocam hep bir umut ama eninde sonunda umduğumuz gibi olmuyor

Üst Alt