Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Mobil veri kullanmıyorum pek..konum sürekli kapalı..YouTube'dan video çok nadir izliyorum Facebook genelde kullanıyorum..ağır oyun hiç oynamam..zaten ağırlık olarak sosyal medya..tuhaf giden birşeyler var anlamadim..TLF kapalıyken jarz ettim 2 gün o sıralar uzun gidiyordu..bugün 3 gün oldu romu yükleyelim.bugun sapıttı.sende nasıl gidiyor yeni yukledigin rom..
Hocam facebook şarjı fazla yer zaten bunla ilgili araştırmalar var makaleler de yazıldı internetde.O yüzden ben de facebook uygulamasını sildim kullanırken web sayfası üzerinden kullanıyorum.İsterseniz play storeden facebook lite yükleyebilirsiniz

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hocam facebook şarjı fazla yer zaten bunla ilgili araştırmalar var makaleler de yazıldı internetde.O yüzden ben de facebook uygulamasını sildim kullanırken web sayfası üzerinden kullanıyorum.İsterseniz play storeden facebook lite yükleyebilirsiniz
Facebook Onunda eski sürümünü kurdum :) benim TLF 10 saat konusunda takılı kaldı ne yaparsam yapayım 10 saatin altına inmiyo :) Hint 10 sürümüne gecicem..1-2 gün daha kullansammi bunu düşünüyorum..

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Facebook Onunda eski sürümünü kurdum :) benim TLF 10 saat konusunda takılı kaldı ne yaparsam yapayım 10 saatin altına inmiyo :) Hint 10 sürümüne gecicem..1-2 gün daha kullansammi bunu düşünüyorum..
Valla hocam ben geçtim şuanlık cihazda biraz ısınma var gibi mesela siz 30 dk sosyal medya kullandıktsn sonra telefonunn derecesi ne kadar oluyor

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Valla hocam ben geçtim şuanlık cihazda biraz ısınma var gibi mesela siz 30 dk sosyal medya kullandıktsn sonra telefonunn derecesi ne kadar oluyor
Valla üstad hiç dereceye bakmadım ben kaplama tank kılıf kullanıyorum ister yatay ister dikey kullanabiliyorsun cihazı..kılıftan çıkarmıyorum hiç..belki de kılıf yüzünden farkına varmadim..ısınmanın.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Valla üstad hiç dereceye bakmadım ben kaplama tank kılıf kullanıyorum ister yatay ister dikey kullanabiliyorsun cihazı..kılıftan çıkarmıyorum hiç..belki de kılıf yüzünden farkına varmadim..ısınmanın.
Hocam güvenlik kısmından pilden bakabiliyorsunuz

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Sende kaç derece üstad
Valla hocam şuan tamamen şarj ettim 2 günlük deneyimlerime bakıcam ona göre bir karar vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam şuan tamamen şarj ettim 2 günlük deneyimlerime bakıcam ona göre bir karar vericem
Valla şuan sadece Twitter kullanıyorum ve 20 dkkalık kullanımdan sonra %1 düştü ama sıcaklık 34° ye yükseldi büyük bir ihtimal 10.3.1 srümünde yazılımsal bir sorun var telefonun sıcaklığı anormal derecede yükseliyor bakalım 2 günlük kullanımımdan sonra beni tatmin edicek mi onu da buraya yazarım

Son düzenleme:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla şuan sadece Twitter kullanıyorum ve 20 dkkalık kullanımdan sonra %1 düştü ama sıcaklık 34° ye yükseldi büyük bir ihtimal 10.3.1 srümünde yazılımsal bir sorun var telefonun sıcaklığı anormal derecede yükseliyor bakalım 2 günlük kullanımımdan sonra beni tatmin edicek mi onu da buraya yazarım
Eyw üstad .gerçekten zamanla romun TLF oturma süreci diye birşey varmı bu konuda benim kesin bir bilgim yok.. bekliyorum..sonucunu :)

Üst Alt