Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Evet temiz kurulum ile twrp üzerinden
hmm valla hocam redmi note 8 için eu romu iyi demişlerdi ama neden sizde böyle bir ekran süresi vermiş anlamadım.Peki eu rom stabil mi yoksa beta mı ?

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Valla bende anlamadım gitti, şarj süresi aslında bana iyi gidiyo gibi hissettiriyordu, ama bu ekran süresi olayını keşfettim ve diğer insanlara göre çok daha az olduğunu anladım ekran süremin, ne yapmam lazım tam bilmiyorum açıkçası.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Arkadaşlar bu saatten sonra mi room stabile geçmiş bulunmaktayım gazamız mübarek olsun :)
Hayırlı olsun :) orda durumlar nasıl ne zamandır kullanıyorsun :) valla bu işi ya çözecegiz yada çözecegiz başka çaresi yok gibi duruyor..sende benim gibi kafaya koydun :) ekran süresi nasıl gidiyor üstad ?

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Arkadaşlar bu saatten sonra mi room stabile geçmiş bulunmaktayım gazamız mübarek olsun :)
Dostum miroom çin versiyonlarına dayanıyor ya, bu çin uygulamaları vs var mı? Yoksa normal bi şekil mi eu romdan mirooma geçmeyi düşünüyorum fakat miroomu tam anlayamadım

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hayırlı olsun :) orda durumlar nasıl ne zamandır kullanıyorsun :) valla bu işi ya çözecegiz yada çözecegiz başka çaresi yok gibi duruyor..sende benim gibi kafaya koydun :) ekran süresi nasıl gidiyor üstad ?
Hocam daha yeni geçtim ama sana şöyle söyliyim 1 saat elimden düşürmedim ne kadar uygulama kurarsam kurdum 1 saate %6 şarj gitti bakalım bu performans aynı şekilde tamamen yansıcak mı

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Hocam daha yeni geçtim ama sana şöyle söyliyim 1 saat elimden düşürmedim ne kadar uygulama kurarsam kurdum 1 saate %6 şarj gitti bakalım bu performans aynı şekilde tamamen yansıcak mı
Bende RN7 var da, rn7 de ki miroom konusun da herkes su gibi şarj yiyor vs. demiş, revos önermişler onu denemeyi düşünüyorum.

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Dostum miroom çin versiyonlarına dayanıyor ya, bu çin uygulamaları vs var mı? Yoksa normal bi şekil mi eu romdan mirooma geçmeyi düşünüyorum fakat miroomu tam anlayamadım
Hocam çin uygulamaları yok.Google uygulamaları yok rehberler mesajlar hint romu telefon şuanlık stabil ve birsürü özellikler varmış onu öğrendim akıllı ağ modu gibi ayarlar yaptım mesela wifi açınca telefon direk 4.5 g den 2g ye geçiyor (2g pil tasarruf modudue bu arada onu da söyliyim ) daha sonra wifi kapat gene 2g de duruyor mobil veriyi açınca 4.5 g geçiyor mobil veri kapatınca 2g ye geçiyor falan baya sevdim yani şuanlık iyi

Üst Alt