- Adım
- Talha
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 45
Evet temiz kurulum ile twrp üzerindentwrp üzerinden mi yüklediniz hocam
Evet temiz kurulum ile twrp üzerindentwrp üzerinden mi yüklediniz hocam
hmm valla hocam redmi note 8 için eu romu iyi demişlerdi ama neden sizde böyle bir ekran süresi vermiş anlamadım.Peki eu rom stabil mi yoksa beta mı ?Evet temiz kurulum ile twrp üzerinden
Hayırlı olsun orda durumlar nasıl ne zamandır kullanıyorsun valla bu işi ya çözecegiz yada çözecegiz başka çaresi yok gibi duruyor..sende benim gibi kafaya koydun ekran süresi nasıl gidiyor üstad ?Arkadaşlar bu saatten sonra mi room stabile geçmiş bulunmaktayım gazamız mübarek olsun
Dostum miroom çin versiyonlarına dayanıyor ya, bu çin uygulamaları vs var mı? Yoksa normal bi şekil mi eu romdan mirooma geçmeyi düşünüyorum fakat miroomu tam anlayamadımArkadaşlar bu saatten sonra mi room stabile geçmiş bulunmaktayım gazamız mübarek olsun
Hocam daha yeni geçtim ama sana şöyle söyliyim 1 saat elimden düşürmedim ne kadar uygulama kurarsam kurdum 1 saate %6 şarj gitti bakalım bu performans aynı şekilde tamamen yansıcak mıHayırlı olsun orda durumlar nasıl ne zamandır kullanıyorsun valla bu işi ya çözecegiz yada çözecegiz başka çaresi yok gibi duruyor..sende benim gibi kafaya koydun ekran süresi nasıl gidiyor üstad ?
Bende RN7 var da, rn7 de ki miroom konusun da herkes su gibi şarj yiyor vs. demiş, revos önermişler onu denemeyi düşünüyorum.Hocam daha yeni geçtim ama sana şöyle söyliyim 1 saat elimden düşürmedim ne kadar uygulama kurarsam kurdum 1 saate %6 şarj gitti bakalım bu performans aynı şekilde tamamen yansıcak mı
Hocam çin uygulamaları yok.Google uygulamaları yok rehberler mesajlar hint romu telefon şuanlık stabil ve birsürü özellikler varmış onu öğrendim akıllı ağ modu gibi ayarlar yaptım mesela wifi açınca telefon direk 4.5 g den 2g ye geçiyor (2g pil tasarruf modudue bu arada onu da söyliyim ) daha sonra wifi kapat gene 2g de duruyor mobil veriyi açınca 4.5 g geçiyor mobil veri kapatınca 2g ye geçiyor falan baya sevdim yani şuanlık iyiDostum miroom çin versiyonlarına dayanıyor ya, bu çin uygulamaları vs var mı? Yoksa normal bi şekil mi eu romdan mirooma geçmeyi düşünüyorum fakat miroomu tam anlayamadım
Nasıl gidiyor üstadArkadaşlar bu saatten sonra mi room stabile geçmiş bulunmaktayım gazamız mübarek olsun