Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Zulkarneyny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
Hocam birşey diyemicem bu konu hakkında tam olarak bir bilgim yok ama size şunu söylüyorum telefonu hızlı şarj etmek bataryayı çok çabuk tüketir onu size söyliyim.O yüzden bende hızlı şarj etmem normal ederim
Teşekkürler hocam

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hocam şuan ekran süren nasıl ?
Hocam dün disardaydim bu 5-6 saat civarı..şu veri ağı problemi devam ediyor..4.5 G çok jarz çekiyor...dün % 7 kadar 11 saat 10 ekran süresi aldim..tabi bunu. İçinde TLF görüşmeleri..akşam eve geldim sahura kadar kastım cihazı jarz bitirmek için.. mobil ağ sömürüyor resmen ama onu bir kaç gün 3G kullanıp bakacağım duruma göre..üstad bu surumun MIUI 10 sürümünü bulamadım..bu Hint romu ama pcoınxm uzantılı olan normal Hint romları ..pcoıdxm uzantılı olanda var..üstad sakıncası yoksa isim soy isim faceni ver

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam dün disardaydim bu 5-6 saat civarı..şu veri ağı problemi devam ediyor..4.5 G çok jarz çekiyor...dün % 7 kadar 11 saat 10 ekran süresi aldim..tabi bunu. İçinde TLF görüşmeleri..akşam eve geldim sahura kadar kastım cihazı jarz bitirmek için.. mobil ağ sömürüyor resmen ama onu bir kaç gün 3G kullanıp bakacağım duruma göre..üstad bu surumun MIUI 10 sürümünü bulamadım..bu Hint romu ama pcoınxm uzantılı olan normal Hint romları ..pcoıdxm uzantılı olanda var..üstad sakıncası yoksa isim soy isim faceni ver
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık bu saatten sonra miui 10 Hint sürümündeyim hocam bakalımm deneyip görücez Benden link istemişsin hocam site olarak sana atayım eğer içlerinden birini indirmek istiyorsan fastboot olanı indirmen gerekiyor bu da linki hocam :

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10

Artık bu saatten sonra miui 10 Hint sürümündeyim hocam bakalımm deneyip görücez Benden link istemişsin hocam site olarak sana atayım eğer içlerinden birini indirmek istiyorsan fastboot olanı indirmen gerekiyor bu da linki hocam :
Eyw üstad teşekkürler.gece geçiş yaparım inşallah bugün yine sapıttı .pil süresi..

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Ben geçiş yaptım ama sanki miui 10 sürümünde telefon biraz ısınıyormuş gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani Hint miui 10 sürümünde demek istedim
Valla ben hisetmedim ısınma olayı pek.. benim rom gene eski halini döndü noluyor anlamış değilim..ilk gün 14 saate yakin ekran süresi aldim nerdeyse 3 gün geçti bugün tekrar 10 saate düştü..exsta birşey yapmadım hergun nasıl kullanıyorsam yine öyle kullandım..offf

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Valla ben hisetmedim ısınma olayı pek.. benim rom gene eski halini döndü noluyor anlamış değilim..ilk gün 14 saate yakin ekran süresi aldim nerdeyse 3 gün geçti bugün tekrar 10 saate düştü..exsta birşey yapmadım hergun nasıl kullanıyorsam yine öyle kullandım..offf
Hocam eğer mobil veri,konum, YouTube dan video izliyorsan arada girip oyun oynuyorsan çok fazla takmamak lazım ki telefonu en çok yoranlar bunlar şarjı sömürenler de bunlar aldığınız süre zaten iyi bir süre kötü bir süre değil 14 saat ekran süresi bekliyorsanız o zaman mobil veri yerine wifi ve sadece sosyal medya kullanmanız lazım

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hocam eğer mobil veri,konum, YouTube dan video izliyorsan arada girip oyun oynuyorsan çok fazla takmamak lazım ki telefonu en çok yoranlar bunlar şarjı sömürenler de bunlar aldığınız süre zaten iyi bir süre kötü bir süre değil 14 saat ekran süresi bekliyorsanız o zaman mobil veri yerine wifi ve sadece sosyal medya kullanmanız lazım
Mobil veri kullanmıyorum pek..konum sürekli kapalı..YouTube'dan video çok nadir izliyorum Facebook genelde kullanıyorum..ağır oyun hiç oynamam..zaten ağırlık olarak sosyal medya..tuhaf giden birşeyler var anlamadim..TLF kapalıyken jarz ettim 2 gün o sıralar uzun gidiyordu..bugün 3 gün oldu romu yükleyelim.bugun sapıttı.sende nasıl gidiyor yeni yukledigin rom..

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Mobil veri kullanmıyorum pek..konum sürekli kapalı..YouTube'dan video çok nadir izliyorum Facebook genelde kullanıyorum..ağır oyun hiç oynamam..zaten ağırlık olarak sosyal medya..tuhaf giden birşeyler var anlamadim..TLF kapalıyken jarz ettim 2 gün o sıralar uzun gidiyordu..bugün 3 gün oldu romu yükleyelim.bugun sapıttı.sende nasıl gidiyor yeni yukledigin rom..
Kafaya çok takıyoruz dostum miui 10 da kesinlikle 11 den iyi süre aliyoruz eskisi gibi 14 ila 20 saat arasi ekran süresi alamamiz play storede google yukledigimiz uygulamalar vs artik sömürüyor sarji fazla takmamak lazim artık ama 11 sürümünde olsak takılmayacak gibi değil, örneğin benim rom hint 10.3.3.0 romu ilk 2 sarj döngüsünde 11 saat ekran süresi aliyordum dün sistem guncellemeleri acik kalmış guncellemis falan bu gün süreler sapıttı ki duzelecek bu durum çünkü gercekde ekran sürem bu değil bu olmus olsa nerdeyse 2 gün önce sarj ettim ve elimden hic dusmedi cihaz ve yaklaşık kesinlikle 11.12 saat ekran açık kalmıştır bu atacağım surelerim sapitmis olsa gerek duzelir yarin sarjdan sonra

Üst Alt