Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Peki hocam bu hint global romun miui 10 sürümünü denedin mi belki onda daha fazla ekran süresi alabilirsin
Yok denemedim hocam..yine mi flash ile normal yükleme yapıyoruz dimi exstra birşey yapmıyoruz.dimi bu benim ilk xaimi cihazım..rom atmayı ogrendim ama işin inceliklerini çok iyi bilmiyorum..

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yok denemedim hocam..yine mi flash ile normal yükleme yapıyoruz dimi exstra birşey yapmıyoruz.dimi bu benim ilk xaimi cihazım..rom atmayı ogrendim ama işin inceliklerini çok iyi bilmiyorum..
Hint romu nasıl yüklediysen onu da öyle yüklüyorsun sadece senşn ki miui 11 sürümü o ise miui 10 sürümü hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada hint romunda türkçe dil desteği var mı

Son düzenleme:

yigitboz34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
hard reset denedi benim arkadaşım ama çok etki etmemişti.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hint romu nasıl yüklediysen onu da öyle yüklüyorsun sadece senşn ki miui 11 sürümü o ise miui 10 sürümü hocam
Eywallah hocam tavsiyen için 1 hafta kullanım bakarım duruma alıştım zaten ..rom atmaya..üstad sistem guncelleyici içindeki uygulamaları guncellemedim.onlardan 2-3 tanesi ni güncellesem olumlu yada olumsuz fark eder mi acaba onu düşünüyorum bilgin varmı acaba..paket yükleyici ile ..sistem hizmetleri bu 2 uygulama fark yaratır mı acaba ?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Eywallah hocam tavsiyen için 1 hafta kullanım bakarım duruma alıştım zaten ..rom atmaya..üstad sistem guncelleyici içindeki uygulamaları guncellemedim.onlardan 2-3 tanesi ni güncellesem olumlu yada olumsuz fark eder mi acaba onu düşünüyorum bilgin varmı acaba..paket yükleyici ile ..sistem hizmetleri bu 2 uygulama fark yaratır mı acaba ?
Valla ben bi ara güncellemiştim açık ara fark etmişti.O yüzden hepsini geri almıştım.Tamam uygulamaları güncelleyerek yenilikler geliyor ama pilin sağlığınla da oynuyorlar yoksa yeni çıkardıkları cihazları nasıl satacaklar.Bu arada hocam hint romunda türkçe dil desteği var mı diye sormuştum ama araya kaynadı

Zulkarneyny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
Senin son ekran sürelerini çok merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarj aletinden şarj aletine de fark eder.Eğer senin şarj aletin hızlı şarjsa fazla dayanmaması normal.Hızlı şarj adaptörleri bataryanın yapısını bozuyormuş.İphonun genellikle hızlı şarj çıkarmamasının nedeni buymuş.Benim şansıma da hızlı şarj adaptörü gelmemişti galiba bundan dolayı da olabilir
Benim telefonum hala aldığım gibi orijinal hiç birşey yapmadım şarj geç dolmaya başladı ne yapmam gerekiyor bilgin varmı usta

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Valla ben bi ara güncellemiştim açık ara fark etmişti.O yüzden hepsini geri almıştım.Tamam uygulamaları güncelleyerek yenilikler geliyor ama pilin sağlığınla da oynuyorlar yoksa yeni çıkardıkları cihazları nasıl satacaklar.Bu arada hocam hint romunda türkçe dil desteği var mı diye sormuştum ama araya kaynadı
Var hocam aynen globaldeki gibi Türkçe seçiyorum ilk kurulumda bölgeyi herşey Türkçe telefon çağrı menüsü globaldan daha güzel..sim karta erişim var.artilari globaldan fazla

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29

Zulkarneyny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
Şarj cihazınız hızlı mı ?
Hızlı yazıyor ama normal batarya ile aynı sürede şarj ediyor orijinal adaptör hızlı değil ama şimdiki kullandığım şarj cihazı hızlı işaretini çıkartıyor ama ikiside aynı şarj ediyor

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hızlı yazıyor ama normal batarya ile aynı sürede şarj ediyor orijinal adaptör hızlı değil ama şimdiki kullandığım şarj cihazı hızlı işaretini çıkartıyor ama ikiside aynı şarj ediyor
Hocam birşey diyemicem bu konu hakkında tam olarak bir bilgim yok ama size şunu söylüyorum telefonu hızlı şarj etmek bataryayı çok çabuk tüketir onu size söyliyim.O yüzden bende hızlı şarj etmem normal ederim

Üst Alt