Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Hocam çok iyi o zaman bende bir 20.8.13 sürümünü yükleyeyim düzelme olursa devam ederim sıfırdan mi yükleyeyim hocam yoksa güncelleme olarak yapsam olur mu birde bir kaç kişi Bluetooth konusunda sıkıntılı diyordu herhangi bir sorun var mı
temiz kurulum her zaman için daha iyi miflash tool ile orjinal yazılımdan geçtim üstüne temiz kurulum yaptım 13 gb hafıza kullanımıyla geldi hayette memnunum tek sorun tuş kilidi açılırken animasyon takılmaları var onun dışında bütün herşey sorunsuz

thesavarona

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Serbest
Konular
3
Hocam herbiri farkli surum.Eger miui 12 kurmak istiyorsanız 20.8.13 yukleyebilirsiniz.
Stabil isterseniz de eu 12.0.1 sürümü kurabilirsiniz..

Hocam oncelikle mi12 beta mi stabil mi kuracaksiniz?
1-Beta kuracaksiniz evet 20.8.13 son sürüm beta kurman lazim.konunun 1. Sayfasinda var.
çok teşekkür ederim yardımın için .

hanificrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hanifi
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Developer
Konular
9
Global android 10 kullanıyorum geçmeye değer mi

rcredmis2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
2020.08.20
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Haftalık Beta güncellemesi hazır görünüyor fakat indiremiyorum. Sunucular dolu sonra tekrar deneyin diyor. Xiaomi Eu da güncelleme göremedim, nedir sorun acaba.

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
2020.08.20
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Haftalık Beta güncellemesi hazır görünüyor fakat indiremiyorum. Sunucular dolu sonra tekrar deneyin diyor. Xiaomi Eu da güncelleme göremedim, nedir sorun acaba.
yarına indirirsin indirme sunucuları yoğundur ondan böyle diyo ben yüklemeye korkuyorum yine şifre musallat olacak diye

bugra-1597

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Şafak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
yarına indirirsin indirme sunucuları yoğundur ondan böyle diyo ben yüklemeye korkuyorum yine şifre musallat olacak diye
Hocam şifreleme sorunu yaşıyorsanız son sürüm OrangeFox recovery yükleyin ve romu öyle yükleyin, şifreleme olmayacaktır. Eu 1 sene kadar kullanıyorum, ilk baştan beri OrangeFox recovery kullanıyorum ve şifreleme sorunu hiç yaşamadım. Bir deneyin isterseniz.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Hocam şifreleme sorunu yaşıyorsanız son sürüm OrangeFox recovery yükleyin ve romu öyle yükleyin, şifreleme olmayacaktır. Eu 1 sene kadar kullanıyorum, ilk baştan beri OrangeFox recovery kullanıyorum ve şifreleme sorunu hiç yaşamadım. Bir deneyin isterseniz.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son sürüm orangefox kurulu malesef yine istedi stabilden betaya geçerkende istedi ancak betadan stabile yada betadan betaya rastlamadım şifre istemesi sorun değilde baştan kurulum can sıkıyo

elazizli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asilhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
son sürüm orangefox kurulu malesef yine istedi stabilden betaya geçerkende istedi ancak betadan stabile yada betadan betaya rastlamadım şifre istemesi sorun değilde baştan kurulum can sıkıyo
20.8.20 yi güncellemeden indirin sd karta taşıyın twrp den yükleyin wipe yapın magisk yükleyin yeniden başlatın yeni sürüm hiç bir veri kaybı olmadan ve şifre istemeden kurulacaktır.

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
20.8.20 yi güncellemeden indirin sd karta taşıyın twrp den yükleyin wipe yapın magisk yükleyin yeniden başlatın yeni sürüm hiç bir veri kaybı olmadan ve şifre istemeden kurulacaktır.
twrp ile yaptığımda şifre sorunuyla daha sık karşılaşıyorum sanırım romda yada twrp-orangefox ikisinde de bu bug'ı tetikleyen bi sorun var wlan ve android sistem normalden çok şarj yemeye başladı özellikle wlan

elazizli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asilhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
twrp ile yaptığımda şifre sorunuyla daha sık karşılaşıyorum sanırım romda yada twrp-orangefox ikisinde de bu bug'ı tetikleyen bi sorun var wlan ve android sistem normalden çok şarj yemeye başladı özellikle wlan
TWRP sürümünü değiştir ben kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım 3,5 saat aktif 19 saat beklemede şarj %60

Üst Alt