Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
TWRP sürümünü değiştir ben kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım 3,5 saat aktif 19 saat beklemede şarj %60

değiştirdim hocam twrp içinde orangefox içinde aynı durum şarj konusunda sadece wlan değerleri yüksek sebebini bilemedim ancak üst mesajlarda ekran fotosu atmıştım şarj konusunda üzmüyor

Alper25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
arkadaşlar merhaba, bu sürümde ultra güç tasarrufu var mıdır?

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Hocalarım ben beta romu yüklemeye çalıştım hata verdi. Mı logosunda kaldı yedeği de yanlış almış geri yükleyemedim. Başka bir rom yüklemeye çalışırsam tekrar cihazım açılır mı ? Twrp ekranına girebiliyorum

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
arkadaşlar merhaba, bu sürümde ultra güç tasarrufu var mıdır?
Var hocam
Hocalarım ben beta romu yüklemeye çalıştım hata verdi. Mı logosunda kaldı yedeği de yanlış almış geri yükleyemedim. Başka bir rom yüklemeye çalışırsam tekrar cihazım açılır mı ? Twrp ekranına girebiliyorum
Ne gibi bir hata verdi hocam acaba?
Öncelikle son sürüm beta veya stabil sürümü indirin twrp girdiginize göre format yapip temiz kurulum yaparsanız açılacaktır.
Not: hocam temiden kurulumda zaten redmi logosunda bes on dakika kadar bekleyip aciliyor cihaz

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Var hocam
Ne gibi bir hata verdi hocam acaba?
Öncelikle son sürüm beta veya stabil sürümü indirin twrp girdiginize göre format yapip temiz kurulum yaparsanız açılacaktır.
Not: hocam temiden kurulumda zaten redmi logosunda bes on dakika kadar bekleyip aciliyor cihaz
Hocam. 20.8.6 sürümünü yükleyince cihaz açıldı. Direkt 20.8.13 sürümünü yükleyince hata verdi. Zıp dosyası bozuk dedi. Defalarca bende anlam veremedim bir türlü. Acaba global kararli sürümden betaya geçtiğim için olabilir mi? Ama bu sürümde beta. Şimdi haftalık güncelleme var 20.8.20 bu seferde sunucuya ulaşılamıyor yazıyor ? Neden ?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Hocam. 20.8.6 sürümünü yükleyince cihaz açıldı. Direkt 20.8.13 sürümünü yükleyince hata verdi. Zıp dosyası bozuk dedi. Defalarca bende anlam veremedim bir türlü. Acaba global kararli sürümden betaya geçtiğim için olabilir mi? Ama bu sürümde beta. Şimdi haftalık güncelleme var 20.8.20 bu seferde sunucuya ulaşılamıyor yazıyor ? Neden ?

Son surum betayi indirio uzerine flasla hocam. Hata vermez. Belki dosya inerken sorun olmuştur konudan indirio deneyin ben hic o sorunla karşılaşmadım sık sık rom degistim

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Son surum betayi indirio uzerine flasla hocam. Hata vermez. Belki dosya inerken sorun olmuştur konudan indirio deneyin ben hic o sorunla karşılaşmadım sık sık rom degistim
Ben o dosyası sildim ama bakalım eve gidince tekrar indirip bir deniycem. Tekrar sınırlamaya gerek var mı. Bende twrp şifre istiyor. Eğer isterse muhtemelen tekrar aynı hatayı verebilir çünkü

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Ben o dosyası sildim ama bakalım eve gidince tekrar indirip bir deniycem. Tekrar sınırlamaya gerek var mı. Bende twrp şifre istiyor. Eğer isterse muhtemelen tekrar aynı hatayı verebilir çünkü

Hocam oncelikle orange fox yukle.
Daha sonra format daha yap telefondaki butun verileri sil.Sildikten sonra telefonu reboot yapip tekrar orangefox gir roomu telefon hafizasina atip kurun her zaman boyle yapiyorum sifre sorunu olmuyor.Room kurunca sifre olursa wipe de data kismini formatla.

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Hocam oncelikle orange fox yukle.
Daha sonra format daha yap telefondaki butun verileri sil.Sildikten sonra telefonu reboot yapip tekrar orangefox gir roomu telefon hafizasina atip kurun her zaman boyle yapiyorum sifre sorunu olmuyor.Room kurunca sifre olursa wipe de data kismini formatla.
Hocam şifre sorununu sadece datayi silince kurtulabiliyorsak ornagefox riskine hiç girmiyim diyorum çünkü orangefox hiç bilmiyorum kullanmadım. O nasıl twrp gibi mi ve orangefox pc üzerinden mi yukleniyor yoksa dosyasını indirip twrp ile kurabilirmiyiz

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Hocam şifre sorununu sadece datayi silince kurtulabiliyorsak ornagefox riskine hiç girmiyim diyorum çünkü orangefox hiç bilmiyorum kullanmadım. O nasıl twrp gibi mi ve orangefox pc üzerinden mi yukleniyor yoksa dosyasını indirip twrp ile kurabilirmiyiz

Hocam konudan sadece orange fox dosyasini indirim ve twrp uzerinden instal yapin. Evet orange fox da trwp gibi revovery fakat bircok arkadas oramge fox tavsiye ediyor. Konu kirlenmemesi adina ozelden yardim edebilirim

Üst Alt