Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
USB hata ayiklamasi açık durumda. Yalnız bootloop nedir bunu bilmiyorum

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bootloop redmi yazısı sonrası reset atıp Android sistemi açmaması bunun 2 çözümü var sansın varsa tekrar twrp üstünden wipe data yapıp rom atarsın şansın yoksa bu işe yaramaz miflash tool ile orjinal roma dönüp ordan twrp ve yeniden aynı romu kurmak zorunda kalırsınız meşakkatli biraz

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Bootloop redmi yazısı sonrası reset atıp Android sistemi açmaması bunun 2 çözümü var sansın varsa tekrar twrp üstünden wipe data yapıp rom atarsın şansın yoksa bu işe yaramaz miflash tool ile orjinal roma dönüp ordan twrp ve yeniden aynı romu kurmak zorunda kalırsınız meşakkatli biraz
Tam da dediğin gibi oldu. Yani bootlop oldu sanırım. Twrpyi açar açmaz bir şifre istedi bu şifrenin ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Bende yoksay dedim. Ve önce wipe/cache yerel hafıza hariç herşeyi sildim. Sonra install sayfasına girdim. Ama baktım ki hiç bir şekilde dosyalar görünmüyor. Sanırım bu şifreleme yüzünden. Tabi bende reset attım belki bu şifre gider dedim ama ne yazık ki yine dosyalar gelmedi. Ardından flash diske attığım beta sürümünü gösterip bu şekilde flashladim. Ama ne mümkün yine olmadı. Ve mi logosonda kalıp kalıp açılıp kapandi. Ardından Allah'tan ki nandroid yedek almıştım. Bu şekilde geri yedeği yükle dedikten sonra cihazım açıldı. / Yedekte baya çoktu 61gb gibi bir yedek alındı çünkü. Bu nedenle olabilir mi acaba ? Diye düşünmedim degil. Acaba neden olmadı. Tüm herşeyi de doğru yapmama rağmen

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Tam da dediğin gibi oldu. Yani bootlop oldu sanırım. Twrpyi açar açmaz bir şifre istedi bu şifrenin ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Bende yoksay dedim. Ve önce wipe/cache yerel hafıza hariç herşeyi sildim. Sonra install sayfasına girdim. Ama baktım ki hiç bir şekilde dosyalar görünmüyor. Sanırım bu şifreleme yüzünden. Tabi bende reset attım belki bu şifre gider dedim ama ne yazık ki yine dosyalar gelmedi. Ardından flash diske attığım beta sürümünü gösterip bu şekilde flashladim. Ama ne mümkün yine olmadı. Ve mi logosonda kalıp kalıp açılıp kapandi. Ardından Allah'tan ki nandroid yedek almıştım. Bu şekilde geri yedeği yükle dedikten sonra cihazım açıldı. / Yedekte baya çoktu 61gb gibi bir yedek alındı çünkü. Bu nedenle olabilir mi acaba ? Diye düşünmedim degil. Acaba neden olmadı. Tüm herşeyi de doğru yapmama rağmen

twrp data format yapmanız lazım yerini tam hatırlamıyorum şifre sorunu çözülecektir ondan sonra bidaha romu flaşlayın

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Eu stabil ve Beta arasında sadece güncelleme alma farkı var stabili beğenmedim açıkcası animasyonlarında hatalar mevcut betada sürekli güncelleme almak daha mantıklı hatalar düzeltiliyo sonuçta orjinal romada miflashtool üstünden bootloader acıksa geçersin cok rahat biçimde biraj araştır farklarına şahsen ben şarj konusu için geçtim tek sorunum global yada eaa şarj konusunda 20 saat beklemede 4 5 saat ekran süresi veriyo açıkçası ben eu betada 20 saat bekleme alırken 8 saat ekran süresi alıyorum gün boyu kullanırsam 10 saat civarı oluyo şarj performansı isterseniz ama revos rom en ideali ama hatalar custom romlarda mecbur oluyo
Hocam siz hangi sürüm eu beta sürümünü kullanıyosunuz bende de 20.7.2 sürümü var fakat ekran süresi 4 5 saat anca veriyor

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Hocam siz hangi sürüm eu beta sürümünü kullanıyosunuz bende de 20.7.2 sürümü var fakat ekran süresi 4 5 saat anca veriyor
20.8.13 kullanıyorum birde blue screen filiter sürekli açık şu an 20 saat bekleme alıyorum şarjım 34 ve 5 saat 53 ekran süresi alıyorum ss eklerim birazdan wlan ve android sistem çok şarj yemesine rağmen böyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-20-17-58-37-710_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-08-20-17-58-37-710_com.miui.securitycenter.jpg
    211,8 KB · Görüntüleme: 18

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
20.8.13 kullanıyorum birde blue screen filiter sürekli açık şu an 20 saat bekleme alıyorum şarjım 34 ve 5 saat 53 ekran süresi alıyorum ss eklerim birazdan wlan ve android sistem çok şarj yemesine rağmen böyle
Ben beta sürümünü bir türlü yükleyemedim. Bu şifre sorunu için uğraşmak istemedim açıkçası. Çünkü her seferinde bu şifre geliyor. Şimdi sorum şu ota güncellemesi gelirse nasıl yapacağım ? Kararlı miui 12 gelirse

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Hocam çok iyi o zaman bende bir 20.8.13 sürümünü yükleyeyim düzelme olursa devam ederim sıfırdan mi yükleyeyim hocam yoksa güncelleme olarak yapsam olur mu birde bir kaç kişi Bluetooth konusunda sıkıntılı diyordu herhangi bir sorun var mı

Üst Alt