Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
S.a hocam kurulum için birçok dosya mevcut hangisini indirip kurmamız gerekiyor .her hangi birini kursak oluyormu
Hocam herbiri farkli surum.Eger miui 12 kurmak istiyorsanız 20.8.13 yukleyebilirsiniz.
Stabil isterseniz de eu 12.0.1 sürümü kurabilirsiniz..
Ben kararlı 11.0 sürümdeyim ve android 10 sürümü var. Bunlardan hangisini yüklemeliyim. Aynı zamanda klon IMEI var gider mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben global kararlı 11.0.1 deyim. Şimdi MIUI 12 ye geçmem için betaya mi geçiş yapmam lazım ? Ve bunun için en baştaki roomu'mu yüklemem gerekiyor ? Yoksa kararlı 11.0.1 dosyası yani en alttaki dosyayı mi indirmem gerekiyor aydınlatırsanız sevinirim
Hocam oncelikle mi12 beta mi stabil mi kuracaksiniz?
1-Beta kuracaksiniz evet 20.8.13 son sürüm beta kurman lazim.konunun 1. Sayfasinda var.

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Beta ile stabil arasındaki fark nedir ? Sizce hangisini yüklemeliyim? Yuklersem eğer geri dönebilir miyim. Veya kendi aralarında geçiş yapabilir miyim ? Ayrıca malum yoldan IMEI atıldı cihazıma twrp ve root yüklü. Bundan sonraki güncellemeler yani global sürüm için MIUI 12 gelicek mi ? Gelirse şayet güncelleme yaparsam bir sorun ile karsilasir miyim ? Android ve MIUI sürümüm bu şekilde

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Beta ile stabil arasındaki fark nedir ? Sizce hangisini yüklemeliyim? Yuklersem eğer geri dönebilir miyim. Veya kendi aralarında geçiş yapabilir miyim ? Ayrıca malum yoldan IMEI atıldı cihazıma twrp ve root yüklü. Bundan sonraki güncellemeler yani global sürüm için MIUI 12 gelicek mi ? Gelirse şayet güncelleme yaparsam bir sorun ile karsilasir miyim ? Android ve MIUI sürümüm bu şekilde

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Eu stabil ve Beta arasında sadece güncelleme alma farkı var stabili beğenmedim açıkcası animasyonlarında hatalar mevcut betada sürekli güncelleme almak daha mantıklı hatalar düzeltiliyo sonuçta orjinal romada miflashtool üstünden bootloader acıksa geçersin cok rahat biçimde biraj araştır farklarına şahsen ben şarj konusu için geçtim tek sorunum global yada eaa şarj konusunda 20 saat beklemede 4 5 saat ekran süresi veriyo açıkçası ben eu betada 20 saat bekleme alırken 8 saat ekran süresi alıyorum gün boyu kullanırsam 10 saat civarı oluyo şarj performansı isterseniz ama revos rom en ideali ama hatalar custom romlarda mecbur oluyo

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
Pc'm olmadığı için globale geçiş için mi flastool yapamiycagim. Bu nedenle sizin dediğiniz gibi şarj benim için önemli eu roma gecersem orda kalırım ve sürekli de güncelleme veriyosa güzel bir şey. O halde son olarak şunu söylüyim eu romun form da kararlı ve 20.0.1 gibi sürümleri vardi. Hangisini yüklemem gerekiyor bunları bir farkı var mı birbirinden ? Recovery dosyasını indirip twrp ile kurabilir miyim. Ayrıca bu dosyayı flashladiktan sonra magisk root dosyasını da flashlamam gerekiyor mu ?

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Pc'm olmadığı için globale geçiş için mi flastool yapamiycagim. Bu nedenle sizin dediğiniz gibi şarj benim için önemli eu roma gecersem orda kalırım ve sürekli de güncelleme veriyosa güzel bir şey. O halde son olarak şunu söylüyim eu romun form da kararlı ve 20.0.1 gibi sürümleri vardi. Hangisini yüklemem gerekiyor bunları bir farkı var mı birbirinden ? Recovery dosyasını indirip twrp ile kurabilir miyim. Ayrıca bu dosyayı flashladiktan sonra magisk root dosyasını da flashlamam gerekiyor mu ?

son sürüm betayı kurarsan yeni gelenlerle devam edebilirsin ben olsam beta derim stabil kendi sitesinde mevcut dediğin gibi twrp üstünden wipe data yaparak geçmeni öneririm ama pc yoksa ve dosyaları şifrelerse pcye ihtiyac duyabilirsin stabilde sanırım update gelmiyo ama beta güncel her zaman magisk için tekrar flashlaman gerekiyor rom kurulumundan sonra tavsiyem bi pc yanında olman twrp şifrelediğinde yada rom kurulunca tekrar sifrelerse twrpden data format yapıyosun ama bazen işlemeye biliyo son stabilden betaya gecişte bunu yaşadım tedbirli olmakta fayda var

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
son sürüm betayı kurarsan yeni gelenlerle devam edebilirsin ben olsam beta derim stabil kendi sitesinde mevcut dediğin gibi twrp üstünden wipe data yaparak geçmeni öneririm ama pc yoksa ve dosyaları şifrelerse pcye ihtiyac duyabilirsin stabilde sanırım update gelmiyo ama beta güncel her zaman magisk için tekrar flashlaman gerekiyor rom kurulumundan sonra tavsiyem bi pc yanında olman twrp şifrelediğinde yada rom kurulunca tekrar sifrelerse twrpden data format yapıyosun ama bazen işlemeye biliyo son stabilden betaya gecişte bunu yaşadım tedbirli olmakta fayda var
O halde ben son beta sürümünü indirip hem flash disk hemde telefonun kendi hafızasına atıyım aynı şekilde magisk root dosyasını da atayım eğer ki olur da sifreleme isterse. Tekrar twrp'den reset atıp tekrar flash diskteki beta dosyasını ve de magisk kurabileyim ? Mantıklı mı ? Twrp de hard resetten sonra silinmez ise tabiki

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Hala pil yüzdesinin sondaki hanesinin bugunu düzeltmemişler

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Hala pil yüzdesinin sondaki hanesinin bugunu düzeltmemişler
bende yok stabil halde dpı 392 de
O halde ben son beta sürümünü indirip hem flash disk hemde telefonun kendi hafızasına atıyım aynı şekilde magisk root dosyasını da atayım eğer ki olur da sifreleme isterse. Tekrar twrp'den reset atıp tekrar flash diskteki beta dosyasını ve de magisk kurabileyim ? Mantıklı mı ? Twrp de hard resetten sonra silinmez ise tabiki

evet mantıklı olabilir ama bootloop olursa yine pc lazım olucak usb hata ayıklamayı unutma sakın temel bootloop sorunu

Mevlanustundag13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlan
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
6
bende yok stabil halde dpı 392 de

evet mantıklı olabilir ama bootloop olursa yine pc lazım olucak usb hata ayıklamayı unutma sakın temel bootloop sorunu
USB hata ayiklamasi açık durumda. Yalnız bootloop nedir bunu bilmiyorum

Üst Alt