Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

FurkanSaruman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
11
Valla dun orange fox stabil son surumu kurdum.Arkasina Wipe de ne gorduysem isaretleyip sildim.Temiz kurulum dyorsunuz ya bu sekilde tertemiz kurulum oldu :) Bitek sd card da ellemedim orda zaten rom dosyasi vardi gosterdim kurdum.10 dk surmedi.Sifre vs nedir bseyle karsilasmadim.

Her zaman temiz kurulumu yeglerim.Onceden telefonumdaki uygulamalarin isimlerini not ederim.Resimler videolar download klasoru ve rehberide pc ye atar.Rom dan sonra geri yuklerim.Acikcasi rom ustune rom kurmak hani 3 wipe dyorsunuz ya isde o benim icime sinmiyor illaki herseyi silecem.Bu arada rom gayet iyi tabi miui 10 dan gecdim braz yavaslik var akicilik guzel suana kadar gozle gorulur bi sorun yasamadim.Gecisler yumusak olmus.Fazla teknik bilgiye sahip degilim ama hos duruyor.İos u andiriyor.
''Acikcasi rom ustune rom kurmak hani 3 wipe dyorsunuz ya isde o benim icime sinmiyor illaki herseyi silecem''
Valla aynı ben bende herşeyi silmeden yeni bir rom kuramıyorum

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
592
Valla dun orange fox stabil son surumu kurdum.Arkasina Wipe de ne gorduysem isaretleyip sildim.Temiz kurulum dyorsunuz ya bu sekilde tertemiz kurulum oldu :) Bitek sd card da ellemedim orda zaten rom dosyasi vardi gosterdim kurdum.10 dk surmedi.Sifre vs nedir bseyle karsilasmadim.

Her zaman temiz kurulumu yeglerim.Onceden telefonumdaki uygulamalarin isimlerini not ederim.Resimler videolar download klasoru ve rehberide pc ye atar.Rom dan sonra geri yuklerim.Acikcasi rom ustune rom kurmak hani 3 wipe dyorsunuz ya isde o benim icime sinmiyor illaki herseyi silecem.Bu arada rom gayet iyi tabi miui 10 dan gecdim braz yavaslik var akicilik guzel suana kadar gozle gorulur bi sorun yasamadim.Gecisler yumusak olmus.Fazla teknik bilgiye sahip degilim ama hos duruyor.İos u andiriyor.
3 wipe benim içime siniyor çünkü o farkı göremiyorum haha--

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
eveeet telefonu elimden hic bırakmazsam 11 saate kadar ekran süresi alıyorum ama boşta beklerken su gibi şarj gidiyo temiz kurulum şart oldu eğer ondada bu problem olursa son sürümde hücre bekleme problemi olabilir

seferizm

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
eveeet telefonu elimden hic bırakmazsam 11 saate kadar ekran süresi alıyorum ama boşta beklerken su gibi şarj gidiyo temiz kurulum şart oldu eğer ondada bu problem olursa son sürümde hücre bekleme problemi olabilir
Stabilde mi ve cihaz ne hocam?

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Stabilde mi ve cihaz ne hocam?
20.7.23 sürümü yüklü temiz format attım bu sefer orange fox backup aldığı içün 8 gb yerden oldum sorunu konu olarak açtım onunda çöüzümünü atıcam birazdan eşşek yüküyle kullanınca şarj gayet uzun gidiyo ama boşta 4.5 g tam çekmedğindenmidir bilemedim 9 saatte %8 şarj tüketmiş 20.7.2 sürümünde böyle bişey yoktu bu sürümde karşılaştım temiz kurulum sonrası değerleri buraya yazarım

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
20.7.23 sürümü yüklü temiz format attım bu sefer orange fox backup aldığı içün 8 gb yerden oldum sorunu konu olarak açtım onunda çöüzümünü atıcam birazdan eşşek yüküyle kullanınca şarj gayet uzun gidiyo ama boşta 4.5 g tam çekmedğindenmidir bilemedim 9 saatte %8 şarj tüketmiş 20.7.2 sürümünde böyle bişey yoktu bu sürümde karşılaştım temiz kurulum sonrası değerleri buraya yazarım
Hocam o alan sıkıntısı format yaptıktan sonra bende de oluyordu çözümü paylasirsaniz seviniriz.
Suan stabil surumdeyim bugun rehber de durduk yere soy isimleri isimin basina aldi. Sanirim beta da sarj suresi daha iyi gibiydi.

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Hocam o alan sıkıntısı format yaptıktan sonra bende de oluyordu çözümü paylasirsaniz seviniriz.
Suan stabil surumdeyim bugun rehber de durduk yere soy isimleri isimin basina aldi. Sanirim beta da sarj suresi daha iyi gibiydi.
temiz kurulum yaptım full wipe attım ama 20.7.2 kadar performanslı değil bu seferki şarj süresi bi kaç defa döngü olarak sarj ettikten sonra düzelir ümidiyleyim sizde temiz kurulum yaparsanız işe yarayabilir artık dosyalardan arınmış olur hemde

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
temiz kurulum yaptım full wipe attım ama 20.7.2 kadar performanslı değil bu seferki şarj süresi bi kaç defa döngü olarak sarj ettikten sonra düzelir ümidiyleyim sizde temiz kurulum yaparsanız işe yarayabilir artık dosyalardan arınmış olur hemde
hocam eu stabil 12.0.1.0 kullanıyorum şuan şarj süresi ciddi derece uzadı tavsiye ederim ancak üst bildirim ekranı assa inerken ufak bi takılma yaşıyodu ön bellekleme olmadığından dolayı sanırım onun dışında parmak iziyle acıldığında ekranda dikey cizkiler cıkar gibi oluyodu animasyon bulanıklılığı yüzünden gece boyu 10 saat civarı sadece %4 şarj tüketti suan %63 de şarjım ve 3 saat 40 dk ekran süresi aldım bi kaç güne battery status dosyaları toparlar kendini daha uzun alabilirim rehber sorunu olmadı ve wipe data yapamadan yükledim sorunsuz suan

hhk1211

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
haluk
Cihazım
s5
Konular
0
Xiaomi sim Yetkilendirme ayarlarını kapatamiyorum kapat dediğimde kapatmıyor......bir çok mesaj atılmış ve ücrete yansımış bu son yazılımda ilk defa karşılaştım... Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Üst Alt