- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Xiaomi 11 Lite
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 592
Global miui 12 çıkana kadar bu şekildetemalar çince Allahım corona oldum
Global miui 12 çıkana kadar bu şekildetemalar çince Allahım corona oldum
ben burda herşeyi secip sildim.(ad card hariç orda stabilin romu vardı) bi zararı olur mu.Suan Eu Stabil yüklü telefonumdan yaziyorumMesajı düzenledim hocam 3 wipe yapıp geçtim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben burda herşeyi secip sildim.(ad card hariç orda stabilin romu vardı) bi zararı olur mu.Suan Eu Stabil yüklü telefonumdan yaziyorum
Açıldı hocamRom açıldıysa sorun yok
Global den Beta ya geçerken şifre istedi ve bütün bilgilerim gitti yedeklerim dahil. Dünden beri yeniden kurmaya çalışıyorum.Orangefox güncel ise sorun olmaz
Orangefox güncel sürüm ile mi?Global den Beta ya geçerken şifre istedi ve bütün bilgilerim gitti yedeklerim dahil. Dünden beri yeniden kurmaya çalışıyorum.
Evet güncel stabil 11 sürümü ile. 20 saattir silinen yedeklerimi bilgileri geri almak için uğraşıyorum. Beta dan geçerken sorun olmadı ama geri Beta ya geçerken şifre istedi ve herşey gitti maalesef.Orangefox güncel sürüm ile mi?
Geçmiş olsun hocam,Evet güncel stabil 11 sürümü ile. 20 saattir silinen yedeklerimi bilgileri geri almak için uğraşıyorum. Beta dan geçerken sorun olmadı ama geri Beta ya geçerken şifre istedi ve herşey gitti maalesef.