- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 19
Al benden de o kadar. Her gün rom atmaktan bıktım resmen elimde kalacak cihaz diye korkuyorumcohci52 coktan flashladım hocam ve wifi gitti ahahhaha çok fazla kullandım romu şimdi farklı aosp roma geçiyorum psikolojimi bozdu bu cihaz rom denemekten
Nasıl yüklediniz anlatirmisinzcohci52 coktan flashladım hocam ve wifi gitti ahahhaha çok fazla kullandım romu şimdi farklı aosp roma geçiyorum psikolojimi bozdu bu cihaz rom denemekten
Çok teşekkürler hocam yarın deniycem sagolozan1903 hocam cihazı twrp ile wipe'layın temizleyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurun install sekmesinden.
Ardından Konudaki Semi stable olan romu flash edip cihazı reboot edin..
Dediğiniz gibi yaptım ama cihaz açılmadı hocamÇok teşekkürler hocam yarın deniycem sagol
Geliştirici Maintainerlardan Byshukurenaii yani NoobPort dan aktararıyorum; Aşağı yukarı farklı bir uyarı yoksa aşağıdaki gibidirDediğiniz gibi yaptım ama cihaz açılmadı hocam
Romun açılış ekranında kaldı tam 1 saat 20 dkk bekledim açılmadı
Oronge foxta data temizledim tekrar recovey açtım 4 wipe yaptım ilk firmware flashladim sonra romu flashladim wipe yaptım ama açılmadı yardım eder misiniz
hocam ben firmware muhabbetını anlamadım açıklar mısınız? sırf bu rom için kilit açtım ama atamıyorum bilmediğim içinkardeşim sana maintainer dan aktararıyorum; Byshukurenaii yani NoobPort dan..
Flashing Steps :
- Better be on Latest Orangefox 10.1 recovery
- wipe sys , data , vendor & caches
- reboot to recovery
- Flash Rom
- Flash 10.3.6.0 firmware ( some having ril issue & this fixes everything )
- magisk 20.3
- format data , reboot & njoy
TeşekkürlerGeliştirici Maintainerlardan Byshukurenaii yani NoobPort dan aktararıyorum; Aşağı yukarı farklı bir uyarı yoksa aşağıdaki gibidir
OxygenOS Q Lavender yükleme talimatları
Flashing Steps :
- Better be on Latest Orangefox 10.1 recovery
- wipe sys , data , vendor & caches
- reboot to recovery
- Flash Rom
- Flash 10.3.6.0 firmware ( some having ril issue & this fixes everything )
- magisk 20.3
- format data , reboot & njoy