Rom Redmi Note 7 Oxygen OS Stable OnePlus 7 Port | Android 10 /22.11.2020

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Cihaz boot olmadı ise,
1-Harici SD kart varsa içindeki Android ve Lost dosyaları silin
2-OrrangeFox 10.1 stable recovery img
3-Format data şöyle yapmalısınız
OrrangeFox Recovery - menü - manage partitions - Data - sağ altta kırmızı renkli Format Data - yes
Bunu ilk de yapsan en son da yapsa bu yol yoksa sadece wipe daki data ile olmaz ve diğer yönergeler

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Cihaz boot olmadı ise,
OrrangeFox Recovery - menü - manage partitions - Data - sağ altta kırmızı renkli Format Data - yes
Bunu ilk de yapsan en son da yapsa bu yol yoksa sadece wipe daki data ile olmaz ve diğer yönergeler
Hocam anlattığımız gibi yaptım şak acildi bence arkadaş yapamıyor. Bu arada bir şey daha soracağım, ben telefonu sağ elimle kullanıyorum ama ses menüsü soldan çıkıyor duzeltemiyormuyuz

ozan1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Meslek
Aşçı
Konular
29
Cihaz boot olmadı ise,
Deniycem ins bu sefer acilir

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Bu hem önceki romların tüm kalıntıları nı ve şifreleri ve Lavendere ait bir cihaz
Şifreleme var onu çözüyorum ve boot olmasnı sağlıyor. Aslında decrypt magisk 19.3 var ama onu siz bulmanız laxım forum harici paylaşım izin ⛔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anlattığımız gibi yaptım şak acildi bence arkadaş yapamıyor. Bu arada bir şey daha soracağım, ben telefonu sağ elimle kullanıyorum ama ses menüsü soldan çıkıyor duzeltemiyormuyuz
Onunla ilgili bir paylaşım vardı bulunca atarım

Şuan mobilim bulunca upload ederim

Son düzenleme:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
TWRP ile dediğim bicimde sorunsuz acabilirsiniz hocam cihazın acılısında android sistemi bozulmus vb. bir yazı yazacak herhangi bir sorun değildir bu ayrıca maksimum 5 dakikada acılmalı cıhaz bır yerde hata yapıyorsunuz..

ozan1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Meslek
Aşçı
Konular
29
yazanı ındırdım yanlısmı ındırmısım ondanmı acılmadı

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
TWRP ile dediğim bicimde sorunsuz acabilirsiniz hocam cihazın acılısında android sistemi bozulmus vb. bir yazı yazacak herhangi bir sorun değildir bu ayrıca maksimum 5 dakikada acılmalı cıhaz bır yerde hata yapıyorsunuz..
Hocam merhaba bir şey soracağım ben ortam ekranını actim yanlışlıkla nasıl kapaticam

Hocam merhaba bir şey soracağım ben ortam ekranını actim yanlışlıkla nasıl kapaticam
KaizenTR cohci52 xm4sk

Son düzenleme:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
yazanı ındırdım yanlısmı ındırmısım ondanmı acılmadı
Farketmez zaten yukarıda verdiğim yönergeler ondan dı hem yaklaşık olarak yükleme aynıdır maintainer farklı bir yöntem belirtmedi ise.
Ayrıca bu romda çoklu port destek var bu romdan memnun iseniz yüklediğiniz romu takip edin ve onu indirin devamedin.
OxygenOS Stable Refined - OnePlus 7 | Android 10.
Released: 06/02/2020
By @ShuKurenaii
çıkan sorunları da buna göre araştırın çünkü maintainerlarda bug geri bildirimler hakkında yani yani platformlar oluşturuyorlar bundan dolayı.
Hatta telegramdan aratıp buradan cihaz ve rom hakkında bilgi vererek yardım isteyebilirisiniz.

KaizenTR cohci52 xm4sk
Sorun ile ilgili bir araştırma yapın bulamazsanız SS ile paylaşın daha hızlı yardım gelebilir o zaman

Son düzenleme:

ozan1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Meslek
Aşçı
Konular
29
Farketmez zaten yukarıda verdiğim yönergeler ondan dı hem yaklaşık olarak yükleme aynıdır maintainer farklı bir yöntem belirtmedi ise.
Ayrıca bu romda çoklu port destek var bu romdan memnun iseniz yüklediğiniz romu takip edin ve onu indirin devamedin.
OxygenOS Stable Refined - OnePlus 7 | Android 10.
Released: 06/02/2020
By @ShuKurenaii
çıkan sorunları da buna göre araştırın çünkü maintainerlarda bug geri bildirimler hakkında yani yani platformlar oluşturuyorlar bundan dolayı.
Hatta telegramdan aratıp buradan cihaz ve rom hakkında bilgi vererek yardım isteyebilirisiniz.

Sorun ile ilgili bir araştırma yapın bulamazsanız SS ile paylaşın daha hızlı yardım gelebilir o zaman
Çok teşekkür ederim çok güzel bir forum her soruna bir cevap alabiliyoruz iyiki varsınız.

Üst Alt