Rom Redmi Note 7 Oxygen OS Stable OnePlus 7 Port | Android 10 /22.11.2020

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
hocam ben firmware muhabbetını anlamadım açıklar mısınız? sırf bu rom için kilit açtım ama atamıyorum bilmediğim için
FİRMWARE: Telefon içerisindeki komple yazılım sistemidir. Yani Android. Marka ve modele göre farklı kodlamalar isimler alabilir. Bütün yazılımsal yapı firmware üzerine kurulur. Güncellemeler ve düzeltmeler asıl olarak firmware üzerine çıkar. Firmware için asıl kök yapı diyebiliriz.
Bu cihaz portlanan Romda baseband / simkart vb sorunları olursa bu FW dosyasını flashladığınızda çözüm olacak dosyadır.
stableV10.3.6.0.PFGEUXM9.0Europe 2019-08-30
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sadece bunu V10.3.6.0.PFGEUXM yükleyin diğerleri hata verir

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
FİRMWARE: Telefon içerisindeki komple yazılım sistemidir. Yani Android. Marka ve modele göre farklı kodlamalar isimler alabilir. Bütün yazılımsal yapı firmware üzerine kurulur. Güncellemeler ve düzeltmeler asıl olarak firmware üzerine çıkar. Firmware için asıl kök yapı diyebiliriz.
Bu cihaz portlanan Romda baseband / simkart vb sorunları olursa bu FW dosyasını flashladığınızda çözüm olacak dosyadır.

şimdi bunu indiricem
sonra twrp gircem orange fox atıcam image diye flaşlayacağım
orange fox açılınca system vendor cache wipe licem bunu yaptıktan sonra
reboot recovery yaparak romu flaşlayıp üstüne firmware flaşlayıp magisk
20.3 kuracağım. sonra format data reboot doğru değilmi hocam

hocam konuda ilk firmwate sonra rom flaşlayın diyor sizin attığınız tam tersi hangisini yapayım ?

Son düzenleme:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
şimdi bunu indiricem
sonra twrp gircem orange fox atıcam image diye flaşlayacağım
orange fox açılınca system vendor cache wipe licem bunu yaptıktan sonra
reboot recovery yaparak romu flaşlayıp üstüne firmware flaşlayıp magisk
20.3 kuracağım. sonra format data reboot doğru değilmi hocam

hocam konuda ilk firmwate sonra rom flaşlayın diyor sizin attığınız tam tersi hangisini yapayım ?
Evet diğer bazıları da ilk önce format data dan sonra fw yükleme tavsiye ederler cihaz şifrelemesi sonrası. Yani siz 4 wipe dan sonra fw flash layın sorun olmaz. Sonra diğer talimatlar. konudaki leri yaptım olmadı diyenler için aktardım

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Evet diğer bazıları da ilk önce format data dan sonra fw yükleme tavsiye ederler cihaz şifrelemesi sonrası. Yani siz 4 wipe dan sonra fw flash layın sorun olmaz. Sonra diğer talimatlar. konudaki leri yaptım olmadı diyenler için aktardım
hocam orange fox kurdum format data yaptım wipe yaptım fw rom magisk kurdum format data yaptım reboot system dedim doğru yapmışmıyım şuan o logosu dönbüyor

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
OOP logosu aktif ise boot olmalı
yok hocam açıldı kırmızı nokta etrafında dönen iki beyaz nokta vardı açılışta your device bilmemne problem with internal storage dedi devam dedim kuruyorum sorun olurm u

ozan1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
Redmi Note 9pro
Meslek
Aşçı
Konular
29
yok hocam açıldı kırmızı nokta etrafında dönen iki beyaz nokta vardı açılışta your device bilmemne problem with internal storage dedi devam dedim kuruyorum sorun olurm u
Bende de kırmızı nokta etrafında dönen 2 beyaz nokta vardı ama açılmadı sizinki açıldı mi

Üst Alt