- Adım
- Fevzi
- Cihazım
- REDMİ NOTE 7
- Konular
- 35
Ben kullanıyorum şu zamana kadar kullandığım en iyi aosp rom diyebilirim sürekli rom atıyodum bunda sabit kalcam galiba
Ben kullanıyorum şu zamana kadar kullandığım en iyi aosp rom diyebilirim sürekli rom atıyodum bunda sabit kalcam galiba
[/QUOTE
Nasıl yüklediniz yazarmisniz
Hocam iyi günler diliyorum size oncelikle şunu soracsgim bu romu atarken gapps falan bir şeyler yükleniyormu yoksa direk konudaki gibi mi06.02.2020 Tarihli güncelleme ve değişiklikler konu başlığına eklendi,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Not: Temiz kurulum önerilir.
Hocam bu romu nasıl indirdiniz yardımcı olursanız miuidan geçip denemek istiyorumOrangeFOx 10.1 kullanmalısınız bu romda ayrıca FW dışında farklı bir çözüm gelmedi.
İsterseniz OOS7 developer deneyin
Yüklenmiyor.Konudaki gibi kurulum yapın hocam.Hocam iyi günler diliyorum size oncelikle şunu soracsgim bu romu atarken gapps falan bir şeyler yükleniyormu yoksa direk konudaki gibi mi
Tamam o zaman orange Fox flashliyorum normal rom gibi indiriyorum format dara ileYüklenmiyor.Konudaki gibi kurulum yapın hocam.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam konudaki orange Fox linkinde bir sürü orangefox var hangisini inderecegimYüklenmiyor.Konudaki gibi kurulum yapın hocam.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Format data ve 4 wipe.Orange Fox son sürüm,firmware son güncel olan,rom sensör için fix dosyası magisk.Tamam o zaman orange Fox flashliyorum normal rom gibi indiriyorum format dara ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam konudaki orange Fox linkinde bir sürü orangefox var hangisini inderecegim
İşaretli olan hocam.Tamam o zaman orange Fox flashliyorum normal rom gibi indiriyorum format dara ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam konudaki orange Fox linkinde bir sürü orangefox var hangisini inderecegim