Etiketlediğim için okuyacaktır ama isterseniz bir önceki mesajımda zenex yazısına tıklayıp özel konuşma başlatabilir sinizNasıl iletişime geçebilirim kendisi okurmu acaba konuyu
Peki teşekkür ederim hocam.
Nescafe656 hocam IMEI kapanmış diye biliyorum rica etsem bir bakar mısınız ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Yurtdışı hocam. Bi 3 4 aydır kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Yurtdışı hocam. Bi 3 4 aydır kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Yurtdışı hocam. Bi 3 4 aydır kullanıyorum.
Cevap zaten sizde hocam, tekrar IMEI tamiri yapılması gerekiyor. Konu çözüme kavuştu sanırım.Zaten konusunu açmıştınız
Tek konu üzerinden devam edebilir siniz
Çözüldü - Redmi note 7 operatör değişikliği sonrası şebeke gitti
Türk Telekom'dan Turkcell'e geçtim. Yeni sim kartını cihaza takınca servis yok yazıyor. Farklı telefonda denedim sim kartı görüyor. Açıp kapattım diğer yuvayı denedim ama yok şebeke gelmiyor. Yardımcı olacak biri varsa sevinirim kafayı yemek üzereyim.forum.miuiturkiye.net
Teşekkür ederim hocam bende öyle dedim ama garanti olsun diye sormuştum yanlış yönlendirmek istemedimCevap zaten sizde hocam, tekrar IMEI tamiri yapılması gerekiyor. Konu çözüme kavuştu sanırım.