- Adım
- İsmaşl
- Cihazım
- RedmiNote7
- Konular
- 1
Onu bildirim ayarlarından ayarlaman lazımMerhaba mıuı 11 yükledim buradaki bağlantıdan ota üzerinden dosya seçerek. Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım örneğin telegramdan mesaj geldiğinde ekran bazen bildirime tepki vermeyip kilit ekranı açılmıyor bazı durumda ise ekranı kilitlememe rağmen ( pin + parmak izi ) direkt şifre girilmiş gibi açılıyor kilit ekranını es geçiyor . Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ya da sorun şuradan kaynaklı diye bir öneriniz
hayırlı olsun kardeşim.Sanırım notify and fitness uygulaması hatası oluştu ayarlar kısmında bu şekilde bir ayar yok . Şu anda sorunsuz gözüküyor notify band ile bağlanınca garip işlere yol açabiliyor bazen hala stabil çalışamıyor maalesef .. teşekkür ederim çözüldü sanırım .
Hocam indirilen dosyayı nasıl kurdunuz. Ota da nerden yapılıyor indirilen zip dosyasıMerhaba mıuı 11 yükledim buradaki bağlantıdan ota üzerinden dosya seçerek. Yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım örneğin telegramdan mesaj geldiğinde ekran bazen bildirime tepki vermeyip kilit ekranı açılmıyor bazı durumda ise ekranı kilitlememe rağmen ( pin + parmak izi ) direkt şifre girilmiş gibi açılıyor kilit ekranını es geçiyor . Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ya da sorun şuradan kaynaklı diye bir öneriniz
Miui 10 yazan yere 10 defa kadar dokunun. Sonra üç noktaya tıklayıp 'Güncelleme paketini seçin' seçin. Bu kadar.Hocam indirilen dosyayı nasıl kurdunuz. Ota da nerden yapılıyor indirilen zip dosyası
Güncelleme verildi ama çin hariç hepsi geri çekildi. Yeniden düzeltilip dağıtıma sunulacaktır.Arkadaşlar her hangi bir açıklama var mı acana resmi olarak güncelleme tarihi açıkladılar fakat dedikleri tarihlerin üstüne 1 hafta geçti halen bir çok kişiye güncelleme verilmedi neyin nesidir bu Bakıyorum netten Redmi Note 6 Pro ya bile verilmiş bizlere halen yok