Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle bir durum farkettim aşırı gereksiz uygulamalar otomatik başlatma seçeneği açıktı yaklaşık 8 10 tane. bunların otomatik başlatma seçeneğini kaldırdıktan sonra pil performansı farkedilir derecede arttı 3 buçuk saat ekran sürem var şu anda full mobil veriyle ve şarjım 66 ayrıca birkaç uygulama indirdim . Akıcılık konusunda da bir sıkıntı kalmadı. Bunları kontrol edebilirsiniz umarım bir sıkıntı kalmaz
Şöyle bir durum farkettim aşırı gereksiz uygulamalar otomatik başlatma seçeneği açıktı yaklaşık 8 10 tane. bunların otomatik başlatma seçeneğini kaldırdıktan sonra pil performansı farkedilir derecede arttı 3 buçuk saat ekran sürem var şu anda full mobil veriyle ve şarjım 66 ayrıca birkaç uygulama indirdim . Akıcılık konusunda da bir sıkıntı kalmadı. Bunları kontrol edebilirsiniz umarım bir sıkıntı kalmaz
Hocam bu rom'un beta olmadığından emin misiniz? Beta ise bendeki ile aynı olacak çünkü. Miui10'a geri dönüş yapabilir miyiz zira benim problemim Proximity sensörü ile alakalı tamamen çalışmaz hale geldi. Kalibrasyon ekranında hiç tepki vermiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ekleme yapayım yukarıda bir arkadaş çözümünü yazmış benimki gibi proximity sorunu yaşayan varsa. Telefon tuşlama yapılan arama ekranına gelin altta tuşların olduğu yerin sol alt kısmında 3 çizgi mevcut ona tıklatın ardından gelen arama ayarlarına tıklayın yakınlık sensörünü kapatıp tekrar açın ardından telefonu kapatıp açın proximity sensörü geri gelecektir.
bu tutarsızlık değil hocam. Beta sürecinden sonra kararlı versiyon adı altında bir kaç gün yayınlandı sadece. Güncellemeyi yapan ve kullanan insanların geri bildirimlerine göre sürüm geri çekildi. Bildirilen hataların düzeltilmesinden sonra yeniden daha sağlıklı ve stabil bir kararlı versiyon yayınlanacak.
Belli bir tarih verilmedi ama gördüğümüz kadarıyla hazır zaten sistem. İşin büyük kısmını halletmişler küçük düzeltmeler ve detaylar kalmış. (Örneğin @pendroz hocamın konuda bahsettiği bildirim çubuğunda oluşan dpi sorunu)
Beta'da da kararlı yazıyor hocam sorun hatalı olarak bazı telefonlarda OTA'dan gelmiş olarak görünüyor. Olay tamamen bundan ibaret gibi görünüyor. Yayınlandığından emin iseniz link bulmak lazım. Zira bende beta kullanıcı profili ile güncelledim minor stabil güncelleme bana gelmedi.