MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Şöyle bir durum farkettim aşırı gereksiz uygulamalar otomatik başlatma seçeneği açıktı yaklaşık 8 10 tane. bunların otomatik başlatma seçeneğini kaldırdıktan sonra pil performansı farkedilir derecede arttı 3 buçuk saat ekran sürem var şu anda full mobil veriyle ve şarjım 66 ayrıca birkaç uygulama indirdim . Akıcılık konusunda da bir sıkıntı kalmadı. Bunları kontrol edebilirsiniz umarım bir sıkıntı kalmaz
Ben herşeyi yaptım ayarları vs biliyorum,pil performansı,akıcılık vs miui 10da efsaneydi şimdi takılmalar oluyor

umut1432

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
UMUT
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Şöyle bir durum farkettim aşırı gereksiz uygulamalar otomatik başlatma seçeneği açıktı yaklaşık 8 10 tane. bunların otomatik başlatma seçeneğini kaldırdıktan sonra pil performansı farkedilir derecede arttı 3 buçuk saat ekran sürem var şu anda full mobil veriyle ve şarjım 66 ayrıca birkaç uygulama indirdim . Akıcılık konusunda da bir sıkıntı kalmadı. Bunları kontrol edebilirsiniz umarım bir sıkıntı kalmaz
Hocam kesinlikle haklısınız ben sadece sleep for android ve tasker için auto start kullanıyorum mesela

eonder87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan Onder
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam bu rom'un beta olmadığından emin misiniz? Beta ise bendeki ile aynı olacak çünkü. Miui10'a geri dönüş yapabilir miyiz zira benim problemim Proximity sensörü ile alakalı tamamen çalışmaz hale geldi. Kalibrasyon ekranında hiç tepki vermiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ekleme yapayım yukarıda bir arkadaş çözümünü yazmış benimki gibi proximity sorunu yaşayan varsa. Telefon tuşlama yapılan arama ekranına gelin altta tuşların olduğu yerin sol alt kısmında 3 çizgi mevcut ona tıklatın ardından gelen arama ayarlarına tıklayın yakınlık sensörünü kapatıp tekrar açın ardından telefonu kapatıp açın proximity sensörü geri gelecektir.

Son düzenleme:

Burak Göktuğ Özburak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Beyler cihazıma hala güncelleme gelmedi root yok 10.3.6 sürümünde kaldı yardım edermisiniz

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Alt modeller dahi almışken neden böyle bir tutarsızlık oluyor ve ne zaman verileceği hakkında bilgi var mı
bu tutarsızlık değil hocam. Beta sürecinden sonra kararlı versiyon adı altında bir kaç gün yayınlandı sadece. Güncellemeyi yapan ve kullanan insanların geri bildirimlerine göre sürüm geri çekildi. Bildirilen hataların düzeltilmesinden sonra yeniden daha sağlıklı ve stabil bir kararlı versiyon yayınlanacak.

Belli bir tarih verilmedi ama gördüğümüz kadarıyla hazır zaten sistem. İşin büyük kısmını halletmişler küçük düzeltmeler ve detaylar kalmış. (Örneğin @pendroz hocamın konuda bahsettiği bildirim çubuğunda oluşan dpi sorunu)

Yılbaşından önce yayınlanır diye düşünüyorum

eonder87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan Onder
Cihazım
Mi5
Konular
2
Beta'da da kararlı yazıyor hocam sorun hatalı olarak bazı telefonlarda OTA'dan gelmiş olarak görünüyor. Olay tamamen bundan ibaret gibi görünüyor. Yayınlandığından emin iseniz link bulmak lazım. Zira bende beta kullanıcı profili ile güncelledim minor stabil güncelleme bana gelmedi.

Burak Göktuğ Özburak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
benim telefonda hala sürüm 10.3.6 niye bu kadar geri de kaldı bilen var mı

memoli79

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memoli
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Bana halen gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt