Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba
redminote7 kullanıyorum. belirtilen linkten recovery dosyasını indirdim. dosyanın yerini de gösterdim (zip açmadan). bilgi toplanıyor deyip birkaç saniye bekledikten sonra " güncelleme doğrulanamıyor" uyarısı alıyorum. MIUI Global kararlı10.3.7.0(PFGINXM) telefonunda yüklü olan version. 3 tane redmi note 7 kullanıyorum. diğer ikisi MIUI 11 i Ota dan aldı buna gelmiyor güncellem. kontrol ediyorum güncelleme yok diyor. yokmudur buna bir çare bulacak birisi. twrp, veya flastool ile değil tabi. maden bir menü koyulmuş güncelleme için neden çalışmıyor.
merhaba
redminote7 kullanıyorum. belirtilen linkten recovery dosyasını indirdim. dosyanın yerini de gösterdim (zip açmadan). bilgi toplanıyor deyip birkaç saniye bekledikten sonra " güncelleme doğrulanamıyor" uyarısı alıyorum. MIUI Global kararlı10.3.7.0(PFGINXM) telefonunda yüklü olan version. 3 tane redmi note 7 kullanıyorum. diğer ikisi MIUI 11 i Ota dan aldı buna gelmiyor güncellem. kontrol ediyorum güncelleme yok diyor. yokmudur buna bir çare bulacak birisi. twrp, veya flastool ile değil tabi. maden bir menü koyulmuş güncelleme için neden çalışmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Tam ekranlı cihazlar için optimize edilmiş kapsamlı tasarım
Görsel dağınıklığı gidermek, dokunma kontrollerini iyileştirmek ve renk kullanımının iyileştirilmesi, sizinle içerik arasında hiçbir şeyin durmadığı bir sistem oluşturmamızı sağladı.
Doğa sesleri
Yeni alarm zil seslerimizle, doğanın yumuşak sesleriyle uyanın
Bildirim sesleri sizi yormaz. Şimdi, tıpkı doğanın yaptığı gibi, dinamik olarak değişmeye devam ediyorlar.
Mi Paylaş
Dosyaları telefondan telefona en yüksek hızlarda aktarma
evraklar
Belgelerinizi açmadan önce önizleyin
Yeni Mi Belge Görüntüleyicimizle üretken ve verimli kalın
Baskı
Herhangi bir ek uygulama yüklemeden fotoğrafları ve dosyaları doğrudan telefonunuzdan basın
Daha fazla özellik
Görevler. Notes uygulamasında görevlerinizi yönetin ve düzenleyin. Zamanında bildirimler alın ve yapılanları işaretleyin.
Hızlı cevaplar Herhangi bir uygulamadan gelen mesajları yanıtlayın.
Oyun Turbo. Cihazınızı mükemmel bir oyun konsoluna dönüştürün.
sistem
Yeni: Ekran görüntülerinizi düzenlemek, paylaşmak ve kişiselleştirmek artık çok daha kolay
Optimizasyon: Kilit ekranı cebi modu
Android Güvenlik Düzeltme Eki Eylül 2019'a güncellendi. Sistem güvenliğinin arttırılması.
Kilit ekranı, durum çubuğu, Bildirim gölge
Yeni: Yüz verilerini kullanarak cihazın kilidini açtıktan ve Kilit ekranında kaldıktan sonra Ana ekranı açmak için parmak izinizi kullanın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlatısı;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot indirme bağlatısı;
Paylaşıldığında eklenecektir.
Dip not : Güncelleme sonrası cihazınızda aşağıdaki problemi yaşıyorsanız.Cihazın geliştirici seçenekelerinden 490 olan DPI değerini 485'e indirerek sorunu çözebilirsiniz. Özel teşekkürSekko
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir