Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Tam ekranlı cihazlar için optimize edilmiş kapsamlı tasarım
Görsel dağınıklığı gidermek, dokunma kontrollerini iyileştirmek ve renk kullanımının iyileştirilmesi, sizinle içerik arasında hiçbir şeyin durmadığı bir sistem oluşturmamızı sağladı.
Doğa sesleri
Yeni alarm zil seslerimizle, doğanın yumuşak sesleriyle uyanın
Bildirim sesleri sizi yormaz. Şimdi, tıpkı doğanın yaptığı gibi, dinamik olarak değişmeye devam ediyorlar.
Mi Paylaş
Dosyaları telefondan telefona en yüksek hızlarda aktarma
evraklar
Belgelerinizi açmadan önce önizleyin
Yeni Mi Belge Görüntüleyicimizle üretken ve verimli kalın
Baskı
Herhangi bir ek uygulama yüklemeden fotoğrafları ve dosyaları doğrudan telefonunuzdan basın
Daha fazla özellik
Görevler. Notes uygulamasında görevlerinizi yönetin ve düzenleyin. Zamanında bildirimler alın ve yapılanları işaretleyin.
Hızlı cevaplar Herhangi bir uygulamadan gelen mesajları yanıtlayın.
Oyun Turbo. Cihazınızı mükemmel bir oyun konsoluna dönüştürün.
sistem
Yeni: Ekran görüntülerinizi düzenlemek, paylaşmak ve kişiselleştirmek artık çok daha kolay
Optimizasyon: Kilit ekranı cebi modu
Android Güvenlik Düzeltme Eki Eylül 2019'a güncellendi. Sistem güvenliğinin arttırılması.
Kilit ekranı, durum çubuğu, Bildirim gölge
Yeni: Yüz verilerini kullanarak cihazın kilidini açtıktan ve Kilit ekranında kaldıktan sonra Ana ekranı açmak için parmak izinizi kullanın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlatısı;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot indirme bağlatısı;
Paylaşıldığında eklenecektir.
Dip not : Güncelleme sonrası cihazınızda aşağıdaki problemi yaşıyorsanız.Cihazın geliştirici seçenekelerinden 490 olan DPI değerini 485'e indirerek sorunu çözebilirsiniz. Özel teşekkürSekko
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
10.3.10 sürümünden geçiş yapılıyor mu. Güncelleyici en son sürüm bu diyor fakat forumda 10.3.12 var. Neden böyle anlamadım. Tel xiaomi garantili bl kapalı
Merhaba arkadaşlar geçen hafta redmi note 7 mıuı 11 güncellemesi geldi yalnız baktığım kadarıyla çok öne çıkartmış oldukları özellikler analadığım kadarıyla yok ben göremediklerim adım sayar,ultra güç tasarruf modu,gezgin,deprem uyarı sistemi gibi özellikler yok genel anlamda bu özellikleri vermiyormu note 7 için acaba şarj konusunda iste mıuı 10 daha iyidi sanırım
Merhaba arkadaşlar geçen hafta redmi note 7 mıuı 11 güncellemesi geldi yalnız baktığım kadarıyla çok öne çıkartmış oldukları özellikler analadığım kadarıyla yok ben göremediklerim adım sayar,ultra güç tasarruf modu,gezgin,deprem uyarı sistemi gibi özellikler yok genel anlamda bu özellikleri vermiyormu note 7 için acaba şarj konusunda iste mıuı 10 daha iyidi sanırım
Hocam öncelikle sarj konusunda ben abartı bi fark göremedim.
Dediğiniz gibi ultra güç kodu olsun adım sayar olsun bu gibi araştırdığınız modlara yer verilmemiş.
Miui 11 güncelleme aldıkdan sonra ekran'ın harcadığı pil çok arttı bende. Aynı zamanda telefon boştayken telefon bekleme ve hücre bekleme yüzdelerinde de artış var. Miui 10'da bu kadar değildi. Sizde de öyle mi?
Ben global olarak yukleyenlerdenim. Guncelleme düştüğü an yukledim. Hatta yanimda arkadaşımin cihazinada düştü fakat o guncellemedi. Evde wifi ile guncellerim dedi. Ben direk oparatör verisi ile guncelledim. Arkadaş akşam eve gidip guncelleyeyim demiş guncelleme gözükmüyor. Yanımda gözüken guncelleme bir kaç saat sora kayboldu yani. Bende geri çekildiğini düşünenler denim. Biraz daha sabredin daha stabi halde gelecektir. Benim tespit ettiğim sorun konusma esnasinda ekran her zaman kapanmiyor. Yakınlık sensörü her zaman işlem yapmiyor. Telefonu bastan başlatıyorum duzeliyor. Bir süre sora yada bir gün sora yine sorun veriyor. Miui 10 da boyle bir sorun yasamadim. Bu sorunu yasayan forumda konu açan baska arkadaslar da oldu. Özetle az daha sabır yakinda gelir.
Ben global olarak yukleyenlerdenim. Guncelleme düştüğü an yukledim. Hatta yanimda arkadaşımin cihazinada düştü fakat o guncellemedi. Evde wifi ile guncellerim dedi. Ben direk oparatör verisi ile guncelledim. Arkadaş akşam eve gidip guncelleyeyim demiş guncelleme gözükmüyor. Yanımda gözüken guncelleme bir kaç saat sora kayboldu yani. Bende geri çekildiğini düşünenler denim. Biraz daha sabredin daha stabi halde gelecektir. Benim tespit ettiğim sorun konusma esnasinda ekran her zaman kapanmiyor. Yakınlık sensörü her zaman işlem yapmiyor. Telefonu bastan başlatıyorum duzeliyor. Bir süre sora yada bir gün sora yine sorun veriyor. Miui 10 da boyle bir sorun yasamadim. Bu sorunu yasayan forumda konu açan baska arkadaslar da oldu. Özetle az daha sabır yakinda gelir.
Miui 11 güncelleme aldıkdan sonra ekran'ın harcadığı pil çok arttı bende. Aynı zamanda telefon boştayken telefon bekleme ve hücre bekleme yüzdelerinde de artış var. Miui 10'da bu kadar değildi. Sizde de öyle mi?