MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Recpyksl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM

Güncelleme yöntemleri:

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.

2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.

3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

• Tam ekranlı cihazlar için optimize edilmiş kapsamlı tasarım
    • Görsel dağınıklığı gidermek, dokunma kontrollerini iyileştirmek ve renk kullanımının iyileştirilmesi, sizinle içerik arasında hiçbir şeyin durmadığı bir sistem oluşturmamızı sağladı.
  • Doğa sesleri
    • Yeni alarm zil seslerimizle, doğanın yumuşak sesleriyle uyanın
    • Bildirim sesleri sizi yormaz. Şimdi, tıpkı doğanın yaptığı gibi, dinamik olarak değişmeye devam ediyorlar.
  • Mi Paylaş
    • Dosyaları telefondan telefona en yüksek hızlarda aktarma
  • evraklar
    • Belgelerinizi açmadan önce önizleyin
    • Yeni Mi Belge Görüntüleyicimizle üretken ve verimli kalın
  • Baskı
    • Herhangi bir ek uygulama yüklemeden fotoğrafları ve dosyaları doğrudan telefonunuzdan basın
  • Daha fazla özellik
    • Görevler. Notes uygulamasında görevlerinizi yönetin ve düzenleyin. Zamanında bildirimler alın ve yapılanları işaretleyin.
    • Hızlı cevaplar Herhangi bir uygulamadan gelen mesajları yanıtlayın.
    • Oyun Turbo. Cihazınızı mükemmel bir oyun konsoluna dönüştürün.
  • sistem
    • Yeni: Ekran görüntülerinizi düzenlemek, paylaşmak ve kişiselleştirmek artık çok daha kolay
    • Optimizasyon: Kilit ekranı cebi modu
    • Android Güvenlik Düzeltme Eki Eylül 2019'a güncellendi. Sistem güvenliğinin arttırılması.
  • Kilit ekranı, durum çubuğu, Bildirim gölge
    • Yeni: Yüz verilerini kullanarak cihazın kilidini açtıktan ve Kilit ekranında kaldıktan sonra Ana ekranı açmak için parmak izinizi kullanın
    • Yeni: Çentiği gizlemek için farklı seçenekler
  • Ayarlar
    • Düzeltme: Wi-Fi sayfası doğru görüntülenmedi

MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

Mi Flash Tool – Xiaomi Tool

OTA 10.3.12.0 ~ 11.0.3.0

Recovery indirme bağlatısı;

Fastboot indirme bağlatısı;

Paylaşıldığında eklenecektir.

Dip not : Güncelleme sonrası cihazınızda aşağıdaki problemi yaşıyorsanız.Cihazın geliştirici seçenekelerinden 490 olan DPI değerini 485'e indirerek sorunu çözebilirsiniz. Özel teşekkür Sekko

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
10.3.10 sürümünden geçiş yapılıyor mu. Güncelleyici en son sürüm bu diyor fakat forumda 10.3.12 var. Neden böyle anlamadım. Tel xiaomi garantili bl kapalı
Bölgeyi Meksika yaparsan gelir hocam sonra geri düzeltirsin.

SERKAN B.İ.S

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
SERKAN
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Merhaba arkadaşlar geçen hafta redmi note 7 mıuı 11 güncellemesi geldi yalnız baktığım kadarıyla çok öne çıkartmış oldukları özellikler analadığım kadarıyla yok ben göremediklerim adım sayar,ultra güç tasarruf modu,gezgin,deprem uyarı sistemi gibi özellikler yok genel anlamda bu özellikleri vermiyormu note 7 için acaba şarj konusunda iste mıuı 10 daha iyidi sanırım

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Merhaba arkadaşlar geçen hafta redmi note 7 mıuı 11 güncellemesi geldi yalnız baktığım kadarıyla çok öne çıkartmış oldukları özellikler analadığım kadarıyla yok ben göremediklerim adım sayar,ultra güç tasarruf modu,gezgin,deprem uyarı sistemi gibi özellikler yok genel anlamda bu özellikleri vermiyormu note 7 için acaba şarj konusunda iste mıuı 10 daha iyidi sanırım
Hocam öncelikle sarj konusunda ben abartı bi fark göremedim.
Dediğiniz gibi ultra güç kodu olsun adım sayar olsun bu gibi araştırdığınız modlara yer verilmemiş.

svastec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ubeyd
Cihazım
Discovery
Konular
1
Font olayı da değişmemiş sanki

vordach

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alper
Cihazım
mi4
Konular
1
Miui 11 güncelleme aldıkdan sonra ekran'ın harcadığı pil çok arttı bende. Aynı zamanda telefon boştayken telefon bekleme ve hücre bekleme yüzdelerinde de artış var. Miui 10'da bu kadar değildi. Sizde de öyle mi?

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Ben global olarak yukleyenlerdenim. Guncelleme düştüğü an yukledim. Hatta yanimda arkadaşımin cihazinada düştü fakat o guncellemedi. Evde wifi ile guncellerim dedi. Ben direk oparatör verisi ile guncelledim. Arkadaş akşam eve gidip guncelleyeyim demiş guncelleme gözükmüyor. Yanımda gözüken guncelleme bir kaç saat sora kayboldu yani. Bende geri çekildiğini düşünenler denim. Biraz daha sabredin daha stabi halde gelecektir. Benim tespit ettiğim sorun konusma esnasinda ekran her zaman kapanmiyor. Yakınlık sensörü her zaman işlem yapmiyor. Telefonu bastan başlatıyorum duzeliyor. Bir süre sora yada bir gün sora yine sorun veriyor. Miui 10 da boyle bir sorun yasamadim. Bu sorunu yasayan forumda konu açan baska arkadaslar da oldu. Özetle az daha sabır yakinda gelir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-04-10-18-54-858_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2019-11-04-10-18-54-858_com.android.updater.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2019-11-04-10-18-39-980_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-11-04-10-18-39-980_com.android.settings.jpg
    191,5 KB · Görüntüleme: 34

Furkan Ersoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Ben global olarak yukleyenlerdenim. Guncelleme düştüğü an yukledim. Hatta yanimda arkadaşımin cihazinada düştü fakat o guncellemedi. Evde wifi ile guncellerim dedi. Ben direk oparatör verisi ile guncelledim. Arkadaş akşam eve gidip guncelleyeyim demiş guncelleme gözükmüyor. Yanımda gözüken guncelleme bir kaç saat sora kayboldu yani. Bende geri çekildiğini düşünenler denim. Biraz daha sabredin daha stabi halde gelecektir. Benim tespit ettiğim sorun konusma esnasinda ekran her zaman kapanmiyor. Yakınlık sensörü her zaman işlem yapmiyor. Telefonu bastan başlatıyorum duzeliyor. Bir süre sora yada bir gün sora yine sorun veriyor. Miui 10 da boyle bir sorun yasamadim. Bu sorunu yasayan forumda konu açan baska arkadaslar da oldu. Özetle az daha sabır yakinda gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz de kamera da sorun oluyor mu Instagram yada watsapta görüntülü arama sırasında

beyefend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kafkef
Cihazım
İphone
Konular
8
Miui 11 güncelleme aldıkdan sonra ekran'ın harcadığı pil çok arttı bende. Aynı zamanda telefon boştayken telefon bekleme ve hücre bekleme yüzdelerinde de artış var. Miui 10'da bu kadar değildi. Sizde de öyle mi?

Ekran kullanım oranı dediğiniz yani ekranın açık kaldığı süre. Ekranı hiç açmazsanız bu süre %10 ve altı bile olabilir. Olayı yanlış anlamışsınız

EmirDk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Banada arkadaşınızda olan şey oldu hocam güncelleme gelmişti eve gideyim de güncellerim dedim eve geldiğimde yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt