- Adım
- Erkan
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 6
Kaldı mı ya böyle adamlar... Tebrik ediyorum siziYok estağfurullah benim amacım sadece genel bi sorunmu diye bakmaktı
Kaldı mı ya böyle adamlar... Tebrik ediyorum siziYok estağfurullah benim amacım sadece genel bi sorunmu diye bakmaktı
Herkese iyi akşamlar.
Redmi Note 7 telefonum geldi. Fakat yapmam gereken ayarları bilmiyorum. Telefonu daha efektif bir şekilde kullanabilmem için neler yapmam gerekiyor? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Bunların haricinde birkaç sorum var.
1)Google kamera, root vs. uğraşmadan direkt apk indirip kurulunca aktif oluyormuş en güncel apk hangisidir sitede bayağı gördüm ama hangisi bilmiyorum.
2)Telefonu Hepsiburada'dan aldım. Satıcı da Hepsiburada fakat garanti belgesi çıkmadı. Fatura ile halledilir dedi müşteri hizmetleri. Gerçekten öyle mi değilse nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
3) Önerdiğiniz ekran koruyucu var mı?
4) 3 navigasyon tuşu yerine, tek ince kısa bir bar oluyordu ekranda inceledigim videolarda. Android 9'da bu yok sanırım ya da nasıl yapılıyor bakamadım daha doğru düzgün.
5) Google film tarzı uygulamalar devre dışı da kalmıyor kaldirilamiyor da bunun bir çözümü var mıdır?
Sizin geri bildirimlerinizle telefonu ayarlardıktan sonra telefonu almak isteyen arkadaşlara da yararının dokunması açısından tecrübelerimi de yazarım buraya.
Böyle ardı ardına sordum bazıları gereksiz de olabilir kusura bakmayın. İyi forumlar.
5) Uygulama - Redmi System manager ( Rootsuz Sistem uygulamarını Dondurma/Kaldırma/Devre dışı bırakma )
1) Uygulama - Google Kamera 6.3.017 V8 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]
3) Xiaomi Redmi Note 7 Nano Ekran Koruyucu
2) Fatura elektronik ortamda hazırlanır hepsi burada üyeliğinizin kayıtlı olduğu e-posta adresine gönderilecektir.Tüş işlemler için fatura yeterlidir.
RN7 için 2020 ilk çeyrek şeklinde duyruldu, tabi kesin mi???Android 10 ne zaman gelecek bilgisi olan var mı
Ben geçen gün 25 şeffaf nano -35 tl olarak altüst siyah nano olarak yaptırdım. hatta şeffaf a 20tl verdim. Yorma kendini bence birde yapıştırma işi var ordan alıncaArkadaşlar son güncellemeden sonra Google sekmeler arası geçişlerde ve uygulamalar arasında geçişlerde hafif takılmalar oluyor yaşayan var mı bunu? Nasıl çözebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bir de şu ekran koruyucuyu buldum tecrübe eden var mı? Amazon Türkiye satışı nasıldır gönül rahatlığıyla alabilir miyim? Güvenebileceğim bir burayı bulabildim önerisi olan varsa açığım. Kargoyla 33'e geliyor. AliExpress'i düşündüm ama beklemek istemiyorum.
Yapmanızı pek önermem açıkçası.Benim telefon şu an 10.3.5 sürümünde. Cihazda herhangi bir sorun yok. 10.3.10 güncellemesi sorunlu mu? Güncelleme yapayım mı sizce?