Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

u7110

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
arkaşlar selamlar,
formu tam inceleyemedim ama bu telefon beni hayal kırıklığına uğrattı

daha xiaomi markasının esamesi okunmazken mi 3 ile başlayan maceram sırasıyla redmi note 3 pro,mi 5 pro ve şuanda redmi note 7 ile devam ediyor
sıkıntım ise bildirimler daha doğrusu bildirilmemeler

mi 5 pro da pil sıkıntım olunca acil olarak pili iyi,kulaklık ve ır portu olan model ve okuduğum olumlu yorumlardan sonra bunu aldım dediğim gibi acil olarak bana yakın bir dükkandan,sorun zaten buradan başladı sıfır diye verdikleri telefon jelatini açık ve orjinal ekran kaplaması yoktu neyse çok sorun etmedim

ilk 10 gün kullandım bildirimleri çok sorun etmedim çünkü henüz tüm uygulamarımı yüklememiştim ama bol bol foto çekmiştim ve birden telefon kapandı bu fabrika ayarlarının açıldığı modda açılmaya başladı bir türlü normale geçmedi ve mecburen sıfır

ne yaptıysam sms ve watsapp dışında hiçbir uygulama bildirimi uyarısı (ses-titreşim) almıyor ve her 5 dakikada bir telefonu açıp bakmak zorunda kalıyorum,
şuan telefonda 10.3.4.0 yüklü geçen akşam 10.3.5.0 için uyarı geldi dışarıdaydım wifi ile alayım diye eve geldim ve uyarı kayboldu güncelleme yok diyor
sanırım 10.3.5.0 da bu sorunlar giderilmiş,sizde böyle sorunlar oldumu

larsson7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

larsson7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
10.3.6 güncellemesini yapıp telefonu sorunsuz kullanan var mı? Benim cihazın versiyonu 10.3.5, şu an için bir sorun yok. Güncelleme yapıp yakınlık sensörü gibi bir sürü sorunla karşılaşan olmuş. Bu yüzden güncelleme yapmayı düşünmüyorum.

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
10.3.6 güncellemesini yapıp telefonu sorunsuz kullanan var mı? Benim cihazın versiyonu 10.3.5, şu an için bir sorun yok. Güncelleme yapıp yakınlık sensörü gibi bir sürü sorunla karşılaşan olmuş. Bu yüzden güncelleme yapmayı düşünmüyorum.

Bence dertsiz başına dert alma, maceraya atılmanı tavsiye etmem. Mümkün olsa ben sürüm düşüreceğim fakat BL açmak garantiyi bozduğu için sürüm düşürmede yapamıyorum, kör-topal aksak kullanıyorum. Güncelleme ile düzeltilmesini beklemekten başka elimde bir şey yok.

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Redmi note 7 de wifi, mobil veri simgelerini saga alip saati sola alamaz miyiz? Mi6 da saati ortaya alip digerlerinin yerinj degistirebiliyorduk. Hic bir romda bu ozelligi goremedim rn7 de.

sokemon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
IPHONE 6S
Konular
9
Selamlar

Bizim note 7 deki sorun, tema otomatik olarak baska temaya geçiyor istedigimiz temalar hiç durmuyor telefonda biraz kalip sonra baska oluyor? Yardimci olabilecek var midir?

larsson7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Hepsiburadadan Xiaomi Türkiye garantili aldığım cihaz salı günü elime ulaşmıştı. Bugün Yasal Uyarı başlığı altında mesaj geldi imeinin kayıtsız olduğuna dair. Ne yapmam gerekiyor?

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Hepsiburadadan Xiaomi Türkiye garantili aldığım cihaz salı günü elime ulaşmıştı. Bugün Yasal Uyarı başlığı altında mesaj geldi imeinin kayıtsız olduğuna dair. Ne yapmam gerekiyor?
İmei sorguladın mı? Sistem de ne yazıyor? Kayıtsız İmei yazıyor anlaşılan. Bende TR garantili aldım ve imei kayıtlı görünüyordu. Cepporttan da bir arkadaşa ithalatçı garantili RN7 almıştım ve onun imei kayıtsız görünüyordu, aradık firmayı bir haftaya kadar kayıt yapılır sıkıntı yok dediler. Sizde de aynı durum olabilir.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13
Selamlar

Bizim note 7 deki sorun, tema otomatik olarak baska temaya geçiyor istedigimiz temalar hiç durmuyor telefonda biraz kalip sonra baska oluyor? Yardimci olabilecek var midir?
Hocam global sürümde 3 cü parti temalar da uygulamaya izin verse bile cihaz daha sonra eski haline atıyor, çözümü forum da mevcut rom değiştirmek veya bir tema geliştiricisi için başvurup onaylandıktan sonra en az bir adet tema paylaşıp o temanın onaylanması gerekmektedir.

larsson7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
İmei sorguladın mı? Sistem de ne yazıyor? Kayıtsız İmei yazıyor anlaşılan. Bende TR garantili aldım ve imei kayıtlı görünüyordu. Cepporttan da bir arkadaşa ithalatçı garantili RN7 almıştım ve onun imei kayıtsız görünüyordu, aradık firmayı bir haftaya kadar kayıt yapılır sıkıntı yok dediler. Sizde de aynı durum olabilir.

Şimdi e devletten sorguladım kayıtsız görünüyor. Hepsiburadayı aramalı mıyım sizce? Yoksa bekleyeyim mi?

Üst Alt