Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

erturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Lg G5
Konular
0
Elektronik şans işi birazda inşallah sorunsuz bir cihaz gelir şimdi den hayırlı olsun güle güle kullanın

Bunlar da bugünkü batarya değerleri, işte iken sabah 6 da şarjdan aldım az önce şarja taktım 17 vardı, veri full açık 3 el pubg oynadım WhatsApp dan baya mesajlaştım ben memnunum çok şükür.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurt dışından da Mi 9 alma ihtimalim doğdu.Burayla baya fiyat farkı var.Ama beni düşündüren şey garanti dışında kalıyor Türkiye'de.Yurt dışında da Note 7'nin 4gb ram 128 gb hafızalı olanı da ucuz baya.Açıkcası kafam karıştıfacepalm~~

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13
Yurt dışından da Mi 9 alma ihtimalim doğdu.Burayla baya fiyat farkı var.Ama beni düşündüren şey garanti dışında kalıyor Türkiye'de.Yurt dışında da Note 7'nin 4gb ram 128 gb hafızalı olanı da ucuz baya.Açıkcası kafam karıştıfacepalm~~
Öyle bir durum varsa hiç düşünme mi 9 al bütçede yetiyorsa, ben daha alalı 1 ay olmadı bl kilidini açtım magisk ile rootladım teli garanti pek önemsemiyorum genelde kullanıcı hatası deyip para istedikleri için yine de sen bilirsin ama amiral gemisi telefon bence değer.

erturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Lg G5
Konular
0
Öyle bir durum varsa hiç düşünme mi 9 al bütçede yetiyorsa, ben daha alalı 1 ay olmadı bl kilidini açtım magisk ile rootladım teli garanti pek önemsemiyorum genelde kullanıcı hatası deyip para istedikleri için yine de sen bilirsin ama amiral gemisi telefon bence değer.

ülkemizde 4500 tl den başlıyor.Yurt dışından kayıt vs dahil 2600 tl ye geliyor.Arada ki fiyat farkını görünce çok şaşırdım.Ama garanti kısmı çekimser hale getiriyordu ancak bir yandan mi 9 olunca insanın alası geliyorangel~~

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
ülkemizde 4500 tl den başlıyor.Yurt dışından kayıt vs dahil 2600 tl ye geliyor.Arada ki fiyat farkını görünce çok şaşırdım.Ama garanti kısmı çekimser hale getiriyordu ancak bir yandan mi 9 olunca insanın alası geliyorangel~~
Garanti konusunda Forumda küçük bir araştırma yaparsan... Hikaye ve eziyet olduğunu görebilirsin...

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13
2000 TL ye rn7 nerde 2600 e mi 9 nerde bence al arkadaşın dediği gibi garanti olayı özellikle xiaomi de sıkıntı.

erturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Lg G5
Konular
0
Garanti konusunda Forumda küçük bir araştırma yaparsan... Hikaye ve eziyet olduğunu görebilirsin...
O konuda haklısınız.Tam bir eziyet çektim samsung un servis konusunda.Servis bakımından lg nin servisinden memnunum.Xiaomi yi hiç denemedim bilmiyorum.

2000 TL ye rn7 nerde 2600 e mi 9 nerde bence al arkadaşın dediği gibi garanti olayı özellikle xiaomi de sıkıntı.

Bende mi 9 almayı düşünüyorum.Arızalı çıkmaz umarım.Teknoloji şans işi birazda.

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13
O konuda haklısınız.Tam bir eziyet çektim samsung un servis konusunda.Servis bakımından lg nin servisinden memnunum.Xiaomi yi hiç denemedim bilmiyorum.

Bende mi 9 almayı düşünüyorum.Arızalı çıkmaz umarım.Teknoloji şans işi birazda.
Bence o fiyata riske girer yine de siz bilirsiniz hayırlısı olsun.

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
6/64 olan model suan ki kur ile carpilinca 2700 ediyor ve icinde kayit vs. yok ki kayit da pahaliya patlar. Ozetle 2600 liraya mi9 falan alinmiyor.

erturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Lg G5
Konular
0
6/64 olan model suan ki kur ile carpilinca 2700 ediyor ve icinde kayit vs. yok ki kayit da pahaliya patlar. Ozetle 2600 liraya mi9 falan alinmiyor.
Gurcistan dan 1499 lari ye satılıyor.Kayit vs herseyi girince 2676 tl ye tekabül ediyor.

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Son düzenleme:
Üst Alt