- Adım
- ramazanözsoy
- Cihazım
- redmi note 7
- Konular
- 0
hayır kablolu ama onda da pek değişmedi ...Bluetooth kulaklik mi kullandığınız kulaklık?
hayır kablolu ama onda da pek değişmedi ...Bluetooth kulaklik mi kullandığınız kulaklık?
Hic duymadim. Sar degerleri.İphone 6s ile neredeyse ayni çünkü. Belki o cihaz özelinde sorun var bu kadar sıkıntı oluyorsa satin gitsin ya da iade edin hocam. Geçmiş olsunMerhaba; iphone 6s cihazımı satıp note 7 aldım, lakin sürekli baş ağrısı olmaya başladı. Kulaklık aldım onunla konuşuyorum. Telefonu kulağıma yaklaştırdığımda kafamda sanki araba motoru uğultu oluyor. İçinizde bu durumu yaşayan var mı ? İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler.
redmi 1950 gibi sıfır tabiki pocophone 2300-2400 bandındaFiyat olarak bir birine yakınsa, kozmetik olarak Pocofone temizse, ben pocofone tercih ederim.
Hepsiburada dan aldım global rom yüklü ve hiçbir bildirim sorunu yaşamadım gayet stabil bir şekilde mobil veride de wifi dede sıkıntısız geliyor bildirimler.Arkadaşlar iyi akşamlar.Telefonumun arıza yapması üzerine redmi note 7 almayı düşünüyorum.Avrupa versiyonu hint versiyonu vs. varmış.Hepsiburada nin kendisi sattığı telefon hangi versiyon acaba bilen var mi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBide şebeke sorunu varmış galiba aydinlatabilir misiniz?Bildirim sorunu çözüldü mu guncellemelerle herkes farkli şeyler söylüyor.Teşekkürler simdiden
bende de geçenler de ağrı oldu 2 gün üst üste kaşlarımın üstü ama daha öncede nadiren ağrıyor du sinüzit var bende o yüzden diye düşünüyorum.Merhaba; iphone 6s cihazımı satıp note 7 aldım, lakin sürekli baş ağrısı olmaya başladı. Kulaklık aldım onunla konuşuyorum. Telefonu kulağıma yaklaştırdığımda kafamda sanki araba motoru uğultu oluyor. İçinizde bu durumu yaşayan var mı ? İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Paket sürümü ne acaba yazar mısınız?Hepsiburada dan aldım global rom yüklü ve hiçbir bildirim sorunu yaşamadım gayet stabil bir şekilde mobil veride de wifi dede sıkıntısız geliyor bildirimler.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 10.3.5.0 (PFGMIXM)Paket sürümü ne acaba yazar mısınız?
Teşekkürler hocam seçimimi yaptim.Redmi Note 7 almaya karar verdimHepsiburada dan aldım global rom yüklü ve hiçbir bildirim sorunu yaşamadım gayet stabil bir şekilde mobil veride de wifi dede sıkıntısız geliyor bildirimler.
Elektronik şans işi birazda inşallah sorunsuz bir cihaz gelir şimdi den hayırlı olsun güle güle kullanınTeşekkürler hocam seçimimi yaptim.Redmi Note 7 almaya karar verdim