- Adım
- Uluhan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 4
Yok hocam ne kusuruKusura bakmayın yanlış anlamışım
Onur hocam redmi note 7 cıhazım ghost screen sorunu verdi cıhazım 3 aylıktı 19 agustosta vatana bıraktım 24 agustosta evofone dan mesaj geldi bugun telefonum 15 gundur garantiden hiçbir geri dönüş yapmadılar ben aradım 2 defa üniversiteye gideceğimi telefonun lazım olduğunu dile getirdim aciliyetinizi bildirecegiz deyip hiçbişe yapmadılar hala bekleyişim sürüyor sizce ne yapmalıyım halimi siz anlarsınızBenim redmi note 7 i ghost screenden ötürü evofone a gönderdik. 23 gün sonra cihaz tamir edildi dedi. 20 günü aştığı için sıfır cihaz talep ettik. İki cihazda teknosaya geldik sıfır cihazı aldım. 1 ay sonra bunda da ghost screen başladı. İkisi de tianma paneldi. Servise elden teslim edeceğim bu sefer konuyu anlatıcam aksi durum olursa hakem heyetine başvurucam. Para iadesi ile mi 9se falan alıcam.
/Düzeltme : Tamir edildi dedikleri muhtemelen ekran ayarını soğuğa ayarlıyorlar.
Muhtemelen 20 gün u gecicek. 20. is günü cihaz size teslim edilmez ise direk vatan a gidin. Sıfır cihaz talep edin ya da para iadesi.Onur hocam redmi note 7 cıhazım ghost screen sorunu verdi cıhazım 3 aylıktı 19 agustosta vatana bıraktım 24 agustosta evofone dan mesaj geldi bugun telefonum 15 gundur garantiden hiçbir geri dönüş yapmadılar ben aradım 2 defa üniversiteye gideceğimi telefonun lazım olduğunu dile getirdim aciliyetinizi bildirecegiz deyip hiçbişe yapmadılar hala bekleyişim sürüyor sizce ne yapmalıyım halimi siz anlarsınız
20.iş günü teslim almam mı lazım servisten çıkması mı lazımMuhtemelen 20 gün u gecicek. 20. is günü cihaz size teslim edilmez ise direk vatan a gidin. Sıfır cihaz talep edin ya da para iadesi.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin elinizde olması gerekiyor Teknosa aynı bu şekilde iletti bana. Vatan ile görüşün, bence sessizce bekleyin20.iş günü teslim almam mı lazım servisten çıkması mı lazım
Peki size geri donüş yaptılarmı hiç servisteykenSizin elinizde olması gerekiyor Teknosa aynı bu şekilde iletti bana. Vatan ile görüşün, bence sessizce bekleyin
Hayır. Yapılır dediler yapmadılarPeki size geri donüş yaptılarmı hiç servisteyken
Arayıp sorsaniz servise? Ya da yazılanları okusanız?Garantiye gönderdikten sonraki süreç nasıl oluyor? Para iadesi mi, tamir mi yoksa yeni cihaz mı?
Arayıp sorsaniz servise? Ya da yazılanları okusanız?