- Adım
- Uluhan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 4
ayarlardan telefon hakkindaya gir. cekirdek surumu uzerine art arda 3 bes defa bas donanim testlerini acacak. orada software verisyona gir. cikan menude asagida lcm information kismi ekran panel bilgisi oluyorEkran panelinin ne olduğunu nasıl anlarız?
Tianma hocam.Valla çok can sıkıyor böyle sorunlar. Hele de daha alalı bir kaç ay olmuşken böyle sorunlar olması insanı telefondan soğutuyor. Her şeyi ile çok güzel olsa da bu sorun gerçekten insanı bunaltıyor ya. İnşallah şans bu sefer bari yüzümüze güler de sorunsuz kullanırız cihazlarımızı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizdeki panel ne? Tianma mı? Yoksa farklı bir panel mi?
Darbe aldı mı? Ghost screen tam olarak nerede belli olmuyor alt navigasyon tuşları bildirim çubuğunu alta çekince de görünür zatenMerhabalar,
3. aylık telefonumda hayalet ekran belirmeye başladı. Bununla ilgili garantiye gönderen var mı? Süreç nasıl işliyor?
Örnek görsel aşağıdaki gibidir.
Hocam hindistan-çin forumları olsun avrupa forumları olsun, xda forumları vs araştırmadığım yer kalmadı binlerce konu var note 7 hakkında ama o 1000 tane konudan 2 veya 3 tanesi ghost screenle alakalıydı,ben sabıkalı olduğunu sanmıyorum ve abartılıyor diye düşünüyorum 20 milyonu aşkın satmış bir cihazda 3-5 tane çürük illaki çıkar,bu bir de kullanıma da bağlı,tianmanın en kaliteli panel üreticilerinden biri olduğunu da eklemek isterim aslı astarı olmayan bilgiler bu foruma yakışmıyorHocam bariz ghost. Eğip bükmeye gerek yok. Tianma sabıkalı bir panel. Maalesef çoğunda var.
Bende de var. R5Plus. Kontrastı soğuk yaptım. Eskisi kadar problem yaşamıyorum. Cihazdan zevk almaya bakıyorum. Mis.
Hocam hindistan-çin forumları olsun avrupa forumları olsun, xda forumları vs araştırmadığım yer kalmadı binlerce konu var note 7 hakkında ama o 1000 tane konudan 2 veya 3 tanesi ghost screenle alakalıydı,ben sabıkalı olduğunu sanmıyorum ve abartılıyor diye düşünüyorum 20 milyonu aşkın satmış bir cihazda 3-5 tane çürük illaki çıkar,bu bir de kullanıma da bağlı,tianmanın en kaliteli panel üreticilerinden biri olduğunu da eklemek isterim aslı astarı olmayan bilgiler bu foruma yakışmıyor
Vatana millete hayırlı olsun bugün benim de nur topu gibi ghostum oldu. İlk xiaomim oda ghost verdi gel de sövme. (Tianma)Keşke dediğiniz gibi olsa. Maalesef aslı da var astarı da. Siz nasıl bulamıyorsunuz forumlarda bilmiyorum ama ben nereye yazsam yanına otomatik olarak ghost screen ekleniyor.
Tianma, kaliteli panel üretiyordur. Buna lafım yok. Bu, sorunu görmezden gelmemizi gerektirmez. Ghost screen olağan bir durum değil. Bir problem. Panel üreticileri, büyük firmalar çıkmış bir de açıklama yapmış. Problem, normal bir durummuş gibi gösteriliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu linki okuyun. Adam kardeş sen bizim malı 3 maaşın karşılığında aldın ama ekranda görüntü kalabilir, bunun adına da biz hayalet ekran diyoruz bilgin olsun diyor. Tamam cihazı gönderdiğinizde değişim yapılıyor ama bu açıklama nedir? Normalmiş gibi anlatıyor güzel güzel.
Benim yaptığım aramalarda Tianma için Ghost Screen sevdalısı olduğu çıkıyor. Tesadüfe bakın ki benim panel de Tianma ve Ghost Screen sorunu bende de var. Hadi forumlarda gördüklerime gözümü kapatayım. Kendi telefonum için nasıl buna göz yumayım? "Yok ya ben yanlış görüyorum galiba" mı diyeyim?
Anladım hocam siz de haklısınız,benim de tianma her ne kadar şans işi olsa da ben de korkmuyor değilim kalıcı mı görünüyor yoksa biraz soğuyunca geçiyor mu bu ghost screen?Keşke dediğiniz gibi olsa. Maalesef aslı da var astarı da. Siz nasıl bulamıyorsunuz forumlarda bilmiyorum ama ben nereye yazsam yanına otomatik olarak ghost screen ekleniyor.
Tianma, kaliteli panel üretiyordur. Buna lafım yok. Bu, sorunu görmezden gelmemizi gerektirmez. Ghost screen olağan bir durum değil. Bir problem. Panel üreticileri, büyük firmalar çıkmış bir de açıklama yapmış. Problem, normal bir durummuş gibi gösteriliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu linki okuyun. Adam kardeş sen bizim malı 3 maaşın karşılığında aldın ama ekranda görüntü kalabilir, bunun adına da biz hayalet ekran diyoruz bilgin olsun diyor. Tamam cihazı gönderdiğinizde değişim yapılıyor ama bu açıklama nedir? Normalmiş gibi anlatıyor güzel güzel.
Benim yaptığım aramalarda Tianma için Ghost Screen sevdalısı olduğu çıkıyor. Tesadüfe bakın ki benim panel de Tianma ve Ghost Screen sorunu bende de var. Hadi forumlarda gördüklerime gözümü kapatayım. Kendi telefonum için nasıl buna göz yumayım? "Yok ya ben yanlış görüyorum galiba" mı diyeyim?
Hocam ekranı başka bir cihazdan çekip atabilir misiniz?Vatana millete hayırlı olsun bugün benim de nur topu gibi ghostum oldu. İlk xiaomim oda ghost verdi gel de sövme. (Tianma)