Yardım Redmi Note 7 Ghost Screen

Alcatraz523

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uluhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Merhabalar,

3. aylık telefonumda hayalet ekran belirmeye başladı. Bununla ilgili garantiye gönderen var mı? Süreç nasıl işliyor?

Örnek görsel aşağıdaki gibidir.

Ekli dosyalar

• b8bc94db-1430-4997-9dd9-05d846083d61.jpg
    b8bc94db-1430-4997-9dd9-05d846083d61.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 180

especialturk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 lite
Konular
12
Ghost screen değil hocam bu farklı bir sorun ghost screen amoled ekranlarda oluşur genellikle IPS ekranlarda bu sorun oluşmaz sebebi farklı donanımsal elbette garantisi varsa götürmekte fayda var ghost screenin farklı çözüm yolları da mevcut

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Ekran panelinin ne olduğunu nasıl anlarız?
ayarlardan telefon hakkindaya gir. cekirdek surumu uzerine art arda 3 bes defa bas donanim testlerini acacak. orada software verisyona gir. cikan menude asagida lcm information kismi ekran panel bilgisi oluyor

Oyla:

Miuiuiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Valla çok can sıkıyor böyle sorunlar. Hele de daha alalı bir kaç ay olmuşken böyle sorunlar olması insanı telefondan soğutuyor. Her şeyi ile çok güzel olsa da bu sorun gerçekten insanı bunaltıyor ya. İnşallah şans bu sefer bari yüzümüze güler de sorunsuz kullanırız cihazlarımızı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizdeki panel ne? Tianma mı? Yoksa farklı bir panel mi?
Tianma hocam.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Merhabalar,

3. aylık telefonumda hayalet ekran belirmeye başladı. Bununla ilgili garantiye gönderen var mı? Süreç nasıl işliyor?

Örnek görsel aşağıdaki gibidir.
Darbe aldı mı? Ghost screen tam olarak nerede belli olmuyor alt navigasyon tuşları bildirim çubuğunu alta çekince de görünür zaten

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Hocam bariz ghost. Eğip bükmeye gerek yok. Tianma sabıkalı bir panel. Maalesef çoğunda var.

Bende de var. R5Plus. Kontrastı soğuk yaptım. Eskisi kadar problem yaşamıyorum. Cihazdan zevk almaya bakıyorum. Mis.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Hocam bariz ghost. Eğip bükmeye gerek yok. Tianma sabıkalı bir panel. Maalesef çoğunda var.

Bende de var. R5Plus. Kontrastı soğuk yaptım. Eskisi kadar problem yaşamıyorum. Cihazdan zevk almaya bakıyorum. Mis.
Hocam hindistan-çin forumları olsun avrupa forumları olsun, xda forumları vs araştırmadığım yer kalmadı binlerce konu var note 7 hakkında ama o 1000 tane konudan 2 veya 3 tanesi ghost screenle alakalıydı,ben sabıkalı olduğunu sanmıyorum ve abartılıyor diye düşünüyorum 20 milyonu aşkın satmış bir cihazda 3-5 tane çürük illaki çıkar,bu bir de kullanıma da bağlı,tianmanın en kaliteli panel üreticilerinden biri olduğunu da eklemek isterim aslı astarı olmayan bilgiler bu foruma yakışmıyor :)

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Hocam hindistan-çin forumları olsun avrupa forumları olsun, xda forumları vs araştırmadığım yer kalmadı binlerce konu var note 7 hakkında ama o 1000 tane konudan 2 veya 3 tanesi ghost screenle alakalıydı,ben sabıkalı olduğunu sanmıyorum ve abartılıyor diye düşünüyorum 20 milyonu aşkın satmış bir cihazda 3-5 tane çürük illaki çıkar,bu bir de kullanıma da bağlı,tianmanın en kaliteli panel üreticilerinden biri olduğunu da eklemek isterim aslı astarı olmayan bilgiler bu foruma yakışmıyor :)

Keşke dediğiniz gibi olsa. Maalesef aslı da var astarı da. Siz nasıl bulamıyorsunuz forumlarda bilmiyorum ama ben nereye yazsam yanına otomatik olarak ghost screen ekleniyor. :)

Tianma, kaliteli panel üretiyordur. Buna lafım yok. Bu, sorunu görmezden gelmemizi gerektirmez. Ghost screen olağan bir durum değil. Bir problem. Panel üreticileri, büyük firmalar çıkmış bir de açıklama yapmış. Problem, normal bir durummuş gibi gösteriliyor.

Bu linki okuyun. Adam kardeş sen bizim malı 3 maaşın karşılığında aldın ama ekranda görüntü kalabilir, bunun adına da biz hayalet ekran diyoruz bilgin olsun diyor. :) Tamam cihazı gönderdiğinizde değişim yapılıyor ama bu açıklama nedir? Normalmiş gibi anlatıyor güzel güzel.

Benim yaptığım aramalarda Tianma için Ghost Screen sevdalısı olduğu çıkıyor. Tesadüfe bakın ki benim panel de Tianma ve Ghost Screen sorunu bende de var. Hadi forumlarda gördüklerime gözümü kapatayım. Kendi telefonum için nasıl buna göz yumayım? "Yok ya ben yanlış görüyorum galiba" mı diyeyim?

Oyla:

Serkan.46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomise
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Keşke dediğiniz gibi olsa. Maalesef aslı da var astarı da. Siz nasıl bulamıyorsunuz forumlarda bilmiyorum ama ben nereye yazsam yanına otomatik olarak ghost screen ekleniyor. :)

Tianma, kaliteli panel üretiyordur. Buna lafım yok. Bu, sorunu görmezden gelmemizi gerektirmez. Ghost screen olağan bir durum değil. Bir problem. Panel üreticileri, büyük firmalar çıkmış bir de açıklama yapmış. Problem, normal bir durummuş gibi gösteriliyor.

Bu linki okuyun. Adam kardeş sen bizim malı 3 maaşın karşılığında aldın ama ekranda görüntü kalabilir, bunun adına da biz hayalet ekran diyoruz bilgin olsun diyor. :) Tamam cihazı gönderdiğinizde değişim yapılıyor ama bu açıklama nedir? Normalmiş gibi anlatıyor güzel güzel.

Benim yaptığım aramalarda Tianma için Ghost Screen sevdalısı olduğu çıkıyor. Tesadüfe bakın ki benim panel de Tianma ve Ghost Screen sorunu bende de var. Hadi forumlarda gördüklerime gözümü kapatayım. Kendi telefonum için nasıl buna göz yumayım? "Yok ya ben yanlış görüyorum galiba" mı diyeyim?
Vatana millete hayırlı olsun bugün benim de nur topu gibi ghostum oldu. İlk xiaomim oda ghost verdi gel de sövme. (Tianma)

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21

Anladım hocam siz de haklısınız,benim de tianma her ne kadar şans işi olsa da ben de korkmuyor değilim :) kalıcı mı görünüyor yoksa biraz soğuyunca geçiyor mu bu ghost screen?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatana millete hayırlı olsun bugün benim de nur topu gibi ghostum oldu. İlk xiaomim oda ghost verdi gel de sövme. (Tianma)
Hocam ekranı başka bir cihazdan çekip atabilir misiniz?

Oyla:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
ben note 6 pro kullanıyorum telefonu aldığımın ilk gününden beri vardı internetten aldım bide telefonsuz kalamam diye vermedim 8 ay geçti alışmıştım ama geçen hafta garantiye verdim bakalım ne yapacaklar benim panelimde tianma

Oyla:
Üst Alt