- Adım
- Uluhan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 4
Her tianmada çıkacak diye birşey yok şans işiMi A2 tianma ekran ve 11 aylik cihaz. Sorun yok şükür
Çekirdek sürümüne 5 kere basınca açılan ekrandaki 1 numaralı seçenek hocamHocam donanım testine baktım software versiyon diye bir bölüm yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka nerden bakabilirim.
Bende de boe panel var. 6 aydır sıkıntı çıkarmadı. Çıkmaz inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çekirdek sürümüne 5 kere basınca açılan ekrandaki 1 numaralı seçenek hocam
Hepsiburada - AlanMemnunTelefonu nereden aldınız hocam
Lg g2'den beri bu sorunlar duyuluyor onlarda lcd panel, aynı şekilde çoğu iPhone modelinde de var Bence siz o teleofnları kullanmadığınız için pek bu haberlere bakmamışsınızdır. Şimd ikullanmay başladığımız için dikkatimizi çekiyor.Eskiden lcd panellerde hiç böyle sıkıntılar duymamıştım sadece ekran sararması vardı. Son yıllarda nasıl üretim yapıyorlarsa çok sık görüyorum forumlarda
1 yıl g2 4 yılda iPhone 6 kullandım ikisinde de sararma oldu ama ghost screen hiç duymadım o zamanlarda forumlarda bakıyordum genelde amoledde yanık olarak iz kalıyordu. Belki eskiden de lcd ghost screen vardı ama çok nadirdi.Lg g2'den beri bu sorunlar duyuluyor onlarda lcd panel, aynı şekilde çoğu iPhone modelinde de var Bence siz o teleofnları kullanmadığınız için pek bu haberlere bakmamışsınızdır. Şimd ikullanmay başladığımız için dikkatimizi çekiyor.
LG'de ghost duymamanız gerçekten çok garip.1 yıl g2 4 yılda iPhone 6 kullandım ikisinde de sararma oldu ama ghost screen hiç duymadım o zamanlarda forumlarda bakıyordum genelde amoledde yanık olarak iz kalıyordu. Belki eskiden de lcd ghost screen vardı ama çok nadirdi.
Yok hocam lg de en çok olduğunu biliyorum da yani g2 zamanları duymamıştımLG'de ghost duymamanız gerçekten çok garip.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kusura bakmayın yanlış anlamışımYok hocam lg de en çok olduğunu biliyorum da yani g2 zamanları duymamıştım