Yardım Redmi Note 7 Ahize Toz Kaçtı

Elysiony

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Arkadaşlar fırında çalışıyorum ne kadar korumak istesem de ahizenin her deliğine toz, un vb. şeyler kaçtı alamıyorum nasıl alabilirim onları çok küçük delikler. Türkiye evofone garantili acaba servis yapar mı?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Oyla:

ir-fun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İrfan
Cihazım
LG G2
Konular
0
Sakız yöntemine benzer şekilde Patafix isimli ürün de kullanılabilir.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bugraoral.1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğra
Cihazım
Xiomi resmi not
Konular
1
Arkadaşlar sakız olayını yaparken ahizeyr fazla bastırmamaya çalışın ahizenin içinde sakız kalıyor bu sefer dikkatli olun

Oyla:

Elysiony

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Arkadaşlar sakız olayını yaparken ahizeyr fazla bastırmamaya çalışın ahizenin içinde sakız kalıyor bu sefer dikkatli olun
Denedim sonuç ilkden güzel oldu dedim 1 delik daha kalmış onuda alayım derken 5-6 delik daha tıkandı bu sefer sakızdan.

Oyla:

bugraoral.1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğra
Cihazım
Xiomi resmi not
Konular
1
Denedim sonuç ilkden güzel oldu dedim 1 delik daha kalmış onuda alayım derken 5-6 delik daha tıkandı bu sefer sakızdan.
Aynı şekilde benimde öyle oldu sakızdan o kalanları nasıl alabilirim ordan bir fikrim yok ilerki zamanlarda daha büyük sorun açar mı onunda tam bilmiyorum (sıcak havalarda yumuşadığında falan)

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Hocam vurun dedikte öldürmüşsünüz, fazla bastırmamanız gerekiyordu. Öncelikle bant ile almaya çalışabilirsiniz. Sıcak havalarda sakız yumuşadığında telefonu ekranı üzerinde bırakmanızda sakızların dışarı doğru akmasını sağlayabilir. Yumuşatmak için saç kurutma makinesi vb. sıcak hava üfleyen aletleri kullanmanızı tavsiye etmem.

Oyla:

bugraoral.1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğra
Cihazım
Xiomi resmi not
Konular
1
Hocam vurun dedikte öldürmüşsünüz, fazla bastırmamanız gerekiyordu. Öncelikle bant ile almaya çalışabilirsiniz. Sıcak havalarda sakız yumuşadığında telefonu ekranı üzerinde bırakmanızda sakızların dışarı doğru akmasını sağlayabilir. Yumuşatmak için saç kurutma makinesi vb. sıcak hava üfleyen aletleri kullanmanızı tavsiye etmem.
Şöyle bir fikir geldi aklıma sakızı normal kıvamından biraz daha ısıtıp yapıştırarsak ardından 19 15 dakka sonra donucak zaten o zaman hepsi gelir kalanlarda böyle düşünüyorum acaba olur mu

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Şöyle bir fikir geldi aklıma sakızı normal kıvamından biraz daha ısıtıp yapıştırarsak ardından 19 15 dakka sonra donucak zaten o zaman hepsi gelir kalanlarda böyle düşünüyorum acaba olur mu
Bir fikrim yok ama dikkat etmelisiniz. Matematiksel yönden bakacak olursak. Sakızı yumuşakken ahize deliklerine soktuğunuzda içeriye dümdüz girmeyecek, içeride damla şekli oluşturacak. Donduğu zaman ya ızgarayı sökebilir, ya içeride kalan kısımları koparak içeri düşebilir, ya da ahize deliklerinde kalan sakızları çıkarabilir. Sorumluluk ve denemek size kalmış hocam.

Oyla:
Üst Alt