Yardım Redmi Note 7 Ahize Toz Kaçtı

Elysiony

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Arkadaşlar fırında çalışıyorum ne kadar korumak istesem de ahizenin her deliğine toz, un vb. şeyler kaçtı alamıyorum nasıl alabilirim onları çok küçük delikler. Türkiye evofone garantili acaba servis yapar mı?

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Hocam tabancayı ahizeye dayamayacak tabi ki belli bir mesafeden tutacak :)

Ama bizim insanımızda "Vur deyince öldürme özelliği" var tabi haklısınızhaha--
Meraktan soruyorum hava tabancasıyla diyelim o partiküller yerinden çıktı. Nereye gidecek? Cihazın içine gitmeyecek mi? Kamerası toz olmayacak mı? İşlemcisi, anakartı, devreleri ufff olmayacak mı?

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Kontak spray ler işe yarar mı sıkıp cihazı direk ters çevirsek?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Meraktan soruyorum hava tabancasıyla diyelim o partiküller yerinden çıktı. Nereye gidecek? Cihazın içine gitmeyecek mi? Kamerası toz olmayacak mı? İşlemcisi, anakartı, devreleri ufff olmayacak mı?

Sağ elinizde hava tabancası sol elinizde elektrik süpürgesinin hortumu olsun o zaman sıkıntı olmaz çıkan partikülleri süpürge çeker ;)

Oyla:

Sykoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
2
Sakız mevzusuna katılmakla birlikte bende şu yöntemi uyguluyorum, Faber Castell'in Tack-it adında yapıştırıcıları var fakat dağılmıyor paket halinde satılıyor alıp ahizenin kısmına yayın ve ağda gibi kenarlardan çekin bütün pislikleri tamamiyle aldığı gibi kalıntı felanda bırakmıyor ahizede, ayrıcada kuvvetli olduğu için birçok şeyi duvara tutturmak içinde kullanabilirsiniz veya altına kaymaması için.

Son düzenleme:
Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Bende zamanınsa sizin gibi bu dertten muzdariptim çalıştığım ortam çok tozlu bir ara siyah maske ile baya temizlemiştim as bir miktar sürerek iz miz kalmıyor. Daha sonra konusunuda açtığım armor kılıf aldım şimdi tozun içine içine sokuyorum telefonu banamısın demiyor.giggle~~

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
O konuda bilgim yok hocam denemek size kalmış.
Daha önce iPhone 6 da aynı sıkıntı vardı abimde, wd40 yağ damlatıp cihazı ters çevirdik eğimli şekilde ekrana gelmesin diye ses direk düzelmişti tabi bozulma riskide olabilir bizde sıkıntı çözüldü diğerlerinde bozabilir o yüzden garanti veremem ama kontak sprey ler daha risksiz olabilir.

Oyla:
Üst Alt