Rom Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.PEKMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 168
  • Görüntüleme 23K

Yusuf demirci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Global Kararlı V12.0.1.0.PEKMIXM
Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı ;
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Ayarlar dan sistem güncellemesine nezaman gelir bana gelmemiş

baranselona

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baransel
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Bu gün note 8 e de 12.0.3 yükledim ondaki bildirim merkezi de aynı griye döndü... Güncellemeden önce blur du. Bilerek yapıyorlar sanırım. Sebebi ney acaba...

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Bu gün note 8 e de 12.0.3 yükledim ondaki bildirim merkezi de aynı griye döndü... Güncellemeden önce blur du. Bilerek yapıyorlar sanırım. Sebebi ney acaba...
xiaomi bey öyle uygun görmüş zevksiz xiaomi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Otadan kontrol ettiğimde güncelleme yok ama burda ota ve recovery linki var xiaomi henüz bu güncellemeyi yayınlamadımı yoksa test falan mı yapıyo hala?
Son rötüşler yapıp ota olarak dağıtıma öyle mi başlayacak?

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Otadan kontrol ettiğimde güncelleme yok ama burda ota ve recovery linki var xiaomi henüz bu güncellemeyi yayınlamadımı yoksa test falan mı yapıyo hala?
Son rötüşler yapıp ota olarak dağıtıma öyle mi başlayacak?
Buradakiler resmi güncellemeler yükleyebilirsiniz güncellemeler parti parti dağıtıldığı için hemen her cihazda gözükmüyor ama beklemek istemiyor iseniz buradan yükleyebilirsiniz xiaomi redmi note 6 Pro için miui 12 güncellemesi yayınladı beta veya test değil stabil resmi global miui 12 güncellemesidir buradakiler

Yusuf demirci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
13
Güncellemeyi yaptım, görsel açıdan sıkıntı yok ama haricinde çok elle tutulur bir değişiklik yok. En azından kamera iyileştirmesi olur mu diye baktım ama yok eski sistem kamerası var hala.
Telefonda sıfırlanma durumu oldumu peki

uguravnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Not 6 pro
Konular
12
İyi geceler öncelikle ilk olarak ön yargılı davranmak istemiyorum fakat gelen güncelleme beni biraz hayal kırıklığına uğrattı yaklaşık 1 sene önce herkesin dilinde olan telefon üvey evlat müsamesi görüyor. Miu 12 yazılım güncellemesi benim görüşümde ( benim fikrim herkesinkine saygı duyarım ) sadece bir tema olabilir yazılım olarak hiçbir geliştirme yok arayüz iyileştirme yok. Diyeceksiniz ki daha güncelleme yeni dağıtıldı falan bence alakası yok istenilse kamera çok daha iyi geliştirebilirdi. Portlu gcam stok kameradan kat kat daha iyi iş yapıyorsa global miu yazılımcıları stok kamerayı da geliştirebilirdi bkz. ( Gece çekimi, 60 fps )
Genel olarak özetlemek gerekirse Xiaomi redmi not 6 pro' yu unutmuş telefon donanımsal olarak günümüzün standart özelliklerini kaldırabilecek güçtedir fakat uğraşılmadığı için geri kalıyor.
Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi günler.

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
Xiaomi böyle yapti eee güzel yapsın peki biz ilerde bir daha alır mıyı? Nah alırız sen bilirsin xioami bey.
Çok müşteri kaybetti farkında değiller kalite iyice düştü.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Romu yükledim performans açısından on numara bi sıkıntı yok ama kontrol merkezinin gri olması çok kötü olmuş.
Kameraya hiç dokunmamışlar zaten.
Dünyanın telefon satışında 3. sırada olan bi marka tabiki bunu bilerek yapıyor cihazın eskidiğini bize hissettirmek için bu bir hata değil planlı eskitmedir sonraki güncellemelerde kontrol panelini blur yapıp performansı bozabilirler umarım tahmin ettiğim gibi olmaz tabi.

Üst Alt