- Adım
- Emir Aydın
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 22
Yedek almama gerek var mıdır?bu arada format sistem yapınca reboot recovery yapın ondan sonra romu kurun
Yedek almama gerek var mıdır?bu arada format sistem yapınca reboot recovery yapın ondan sonra romu kurun
Ayarlar dan sistem güncellemesine nezaman gelir bana gelmemişGüncelleme YöntemleriResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Global Kararlı V12.0.1.0.PEKMIXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
OTA İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRecovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
xiaomi bey öyle uygun görmüş zevksiz xiaomiBu gün note 8 e de 12.0.3 yükledim ondaki bildirim merkezi de aynı griye döndü... Güncellemeden önce blur du. Bilerek yapıyorlar sanırım. Sebebi ney acaba...
Buradakiler resmi güncellemeler yükleyebilirsiniz güncellemeler parti parti dağıtıldığı için hemen her cihazda gözükmüyor ama beklemek istemiyor iseniz buradan yükleyebilirsiniz xiaomi redmi note 6 Pro için miui 12 güncellemesi yayınladı beta veya test değil stabil resmi global miui 12 güncellemesidir buradakilerOtadan kontrol ettiğimde güncelleme yok ama burda ota ve recovery linki var xiaomi henüz bu güncellemeyi yayınlamadımı yoksa test falan mı yapıyo hala?
Son rötüşler yapıp ota olarak dağıtıma öyle mi başlayacak?
Telefonda sıfırlanma durumu oldumu pekiGüncellemeyi yaptım, görsel açıdan sıkıntı yok ama haricinde çok elle tutulur bir değişiklik yok. En azından kamera iyileştirmesi olur mu diye baktım ama yok eski sistem kamerası var hala.
Çok müşteri kaybetti farkında değiller kalite iyice düştü.Xiaomi böyle yapti eee güzel yapsın peki biz ilerde bir daha alır mıyı? Nah alırız sen bilirsin xioami bey.