Rom Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.PEKMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 168
  • Görüntüleme 23K

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
Miui 12 den sadece kontrol panelini getirmişler heralde kamera arayüzü bile aynıysa 6 aydır ne yapmış xiaomi bomboş bi güncelleme olmuş.
Xioami benim gözümde mi serisi harici bitti artık mi harici hiç bir cihazında stabilite yok bak Samsungun j serilerini bizden 10 kat daha seri ve stabilite cihazlar

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Miui 12 den sadece kontrol panelini getirmişler heralde kamera arayüzü bile aynıysa 6 aydır ne yapmış xiaomi bomboş bi güncelleme olmuş.
New Camera features will be supported on the following devices: Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 10 Lite, Mi Note 10, Mi Note 10 Lite, Mi 9, Mi 9T Pro, Mi 9T, Mi 9 Lite, Mi 9 SE, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi MIX 3, Mi MIX 2S, Redmi K20 Pro, Redmi K20, POCO F2 Pro, POCO X2, POCO F1, POCOPHONE F1, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Note 9s, Redmi Note 9, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7S, Redmi 7A, Redmi Note 6 Pro.

Sözde liste de var halbu ki,belki ileri ki güncellemelerde alır ama GERİ BİLDİRİM gönderin dikkate alırlar.

Not: redmi Y3 e MIUI 12 vermemiş daha eski ve kötü donanımı olan Y2 MIUI 12 vermişler...
Alta da yazmışlar optimizasyon cart düet yani eğer rdn6pro bir özellik alamamış ise bu az sattığından çünkü Y2 Y3 den daha çok sattı. Bu iki yüzlülük nasıl ki kulaktan kulağa iyi şeyler yayıldı böyle böyle de kötü haberler yayılır Xiaomi yanlış yolda.

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
New Camera features will be supported on the following devices: Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 10 Lite, Mi Note 10, Mi Note 10 Lite, Mi 9, Mi 9T Pro, Mi 9T, Mi 9 Lite, Mi 9 SE, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi MIX 3, Mi MIX 2S, Redmi K20 Pro, Redmi K20, POCO F2 Pro, POCO X2, POCO F1, POCOPHONE F1, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Note 9s, Redmi Note 9, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7S, Redmi 7A, Redmi Note 6 Pro.

Sözde liste de var halbu ki belki ileri ki güncellemelerde alır ama GERİ BİLDİRİM gönderin dikkate alırlar.

Not: redmi Y3 e MIUI 12 vermemiş daha eski ve kötü donanımı olan Y2 MIUI 12 vermişler...
Alta da yazmışlar optimizasyon cart düet yani eğer rdn6pro bir özellik alamamış ise bu az sattığından çünkü Y2 Y3 den daha çok sattı. Bu iki yüzlülük nasıl ki kulaktan kulağa iyi şeyler yayıldı böyle böyle de kötü haberler yayılır Xiaomi yanlış yolda.
Bundan sonraki cihazım büyük ihtimalle iphone olur 6 yıllık 6s bile cayır cayır güncelleme alıyor redmi not 8den bile daha seri stabil bir cihaz.

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Bundan sonraki cihazım büyük ihtimalle iphone olur 6 yıllık 6s bile cayır cayır güncelleme alıyor redmi not 8den bile daha seri stabil bir cihaz.

iPhone batarya konusunda böyle olduğu sürece zor ama haksızsın da diyemem şimdi çıkacaklar iPhone ile bu bir mı tamam biliyoruz fark var ama bu cihazında yüzde 100 ünü kullanılmadığının farkındayız bu kadar çabuk ıskartaya da çıkarılmaz daha çoğumuz da garantisi bile bitmedi hem kaldı ki bunda böyle bir deneyim yaşadım sence bir daha senden telefon alır mıyım?(2 arkaşımı ve babamı Xiaomi almakdan vazgeçirdim madem salak yerine koydunuz bizi...)

Zaten bundan sonra 2.el amiral gemisi alırım ya da almam Xiaomi tarafında.

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68

Sözde liste de var halbu ki,belki ileri ki güncellemelerde alır ama GERİ BİLDİRİM gönderin dikkate alırlar.

Listede note 6 Pro var belki önümüzdeki günlerde küçük yamalar ile yeni kamera gelecektir

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Elinize sağlık hocam.
Konu Sabit +

asfadam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Hindistan yaptım yine gelmedi,size nasıl geldi?

baranselona

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baransel
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Bildirim paneli arkası gri , herkeste böyle mi?

Üst Alt