- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi note 6 pr
- Konular
- 0
archesm global 10.3.6 kullanıyorum, ne zaman stabil başka bir sürüme geçmek istesem twrp ve orangefox'ta zip file corrupt hatası alıyorum, olmadığını bildiğim halde. internet üzerinde de düzgün bir makale yok bu konuda, sence neden olabilir? bu sürümde de aynısını yaşadım, bir türlü 10.3.6 üstüne çıkamadım.
Note 6 pro unuttular galiba MIUI 12 güncellemesini alacak ama bildiğim kadarıyla android 10 güncellemesini almayacakNe zaman miui 12 global ve android 10 gelecek
Muhtemel sonuçlar üzerinden gitmeye çalışalım.
- İndirdiğiniz rom dosyası bozuk inmiş veya hatalı bir rom indiriyor olabilirsiniz.
* Ayarlar - Telefon hakkında kısımında yer alan rom kısımındaki bilgiler doğrultusun da işlemlere başlayınız. *Doğru Recovery romun eksiksiz ve hatalı inmediğinden emşn olunuz. Gerekirse Bilgisayar dan indirme işlemi yaparak telefona aktarınız.
- Twrp veya Orange fox sürümünüz eski bir versiyon veya kurmak istediğiniz rom/android versiyonu desteği bulunmuyor da olabilir.
* Twrp veya Orange fox sürümlerinizi güncelleyerek deneyiniz.
Yok ne yazık kiİyi akşamlar arkadaşlar bu güncelleme in ota varmı var ise paylasirmisiniz
Galiba verilmeyecek öyle görünüyorYok ne yazık ki
Evet kurmak isteyen kendisi kursun der gibi...Galiba verilmeyecek öyle görünüyor