MIUI 11 Redmi Note 6 Pro - Global Kararlı Rom V11.0.6.0.PEKMIXM İndirme Bağlantıları

alper60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alper
Cihazım
RedMi Note 6 Pr
Konular
1
hindistan yapıp güncelledim. bakalım şimdilik sorun yok gibi kullanımda. arkada atınca uygulamayı hızlı atıyor gibi. tuneup master ile cache temizledim yalnıca

hgumus1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 6 pr
Meslek
Kamu personeli
Konular
13
Bu güncellemeyi yaptıktan sonra şebeke sorunu başladı bazı yerlerde çok az sinyal alıyorum nedenini ve çözümünü bilen varsa yardım edin lütfen

kskli_eno

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
49
Evet şebeke sorunu bendede var hattim Türk Telekom acaba ondan mı dedim ama aynı problemi yaşayan varmış

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Evet şebeke sorunu bendede var hattim Türk Telekom acaba ondan mı dedim ama aynı problemi yaşayan varmış
Bende de aynı, psikolojik sanıyordum değilmiş. Hattım Türktelekom. Bu arada note 7 ye miui12 gelmiş bize de gelmesi yakındır.

umit35izm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
Şebeke sorunu değil de ekran süresi çok düştü arkadaşlar. İlk bir kaç gün iyiydi sonra ciddi batarya tüketmeye başladı telefon. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

dilimeftun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
6
Şebeke sorunu değil de ekran süresi çok düştü arkadaşlar. İlk bir kaç gün iyiydi sonra ciddi batarya tüketmeye başladı telefon. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
bende sistem uygulama güncelleyici de sorun oldu bu gün gelen güncellemelere hata veriyor,yapmıyor.

umit35izm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
bende sistem uygulama güncelleyici de sorun oldu bu gün gelen güncellemelere hata veriyor,yapmıyor.

Sanırım genel bir problem çünkü redmi note 4x te aynı şekilde yapmıyor güncelleme..

Üst Alt