- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi note 6 pr
- Konular
- 0
Ne zaman Türkiye ye gelecek
11.0.5 de telefonu satışa çıkartmıştım. banada ilaç gibi geldi. kaldırdım ilanıSelam dostlar, (bölgeyi hindistan yapıp sonra türkiyeye geri döndüm)güncellemeyi edindim. 11.05 ten sonra ilaç gibi geldi. Pil sürem arttı performans önceki sürüme oranla 1.5 kat arttı. Düşünmeden vakit kaybetmeden güncellemeyi edininiz. Bu güncelleme telefonumu satma fikrimden beni kurtardı.
Geleceği yok gibi zaten bende anlamadım. Sanırım sadece Hindistan da yayınlandı bu.Güncelleme otadan ne zaman gelir ?
Sorununuz cozuldu mu bende de ayni sorun varRecovery bağlantısı ile kurdum telefon aşşırı yavaş şarj olmaya başladı. Yükleyen arkadaşlar bi kontrol edebilir misiniz sadece bende mi bu sorun oldu acaba.
Otadan güncelleyince biraz daha hızlı doluyor ya da bana öyle geldi.Sorununuz cozuldu mu bende de ayni sorun var
Hocam dosyayı indirdim ama sistem güncellemeleri bölümünde üç noktanın içinde güncelleme paketi seç yok nasıl yapabilirim ota güncellemesini?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirota bağlantısı eklenene kadar buradan indirebilirsiniz. Drive a kendim yükledim. Drive bağlantısı olduğu için yüksek hızda indirebilirsiniz.
Bunu çözdüm ama şimdi de "Its not allowed to upgrade to unoffical rom"Hocam dosyayı indirdim ama sistem güncellemeleri bölümünde üç noktanın içinde güncelleme paketi seç yok nasıl yapabilirim ota güncellemesini?
Hatası veriyorHocam dosyayı indirdim ama sistem güncellemeleri bölümünde üç noktanın içinde güncelleme paketi seç yok nasıl yapabilirim ota güncellemesini?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu çözdüm ama şimdi de "Its not allowed to upgrade to unoffical rom packake"
Bölgeyi hindistan yapıp deneyebilir misiniz? O zaman saçma olmuş ya ben yükler diye düşündüm. Bölgeyi hindistan yapınca zaten otadan geliyor güncelleme.Hocam dosyayı indirdim ama sistem güncellemeleri bölümünde üç noktanın içinde güncelleme paketi seç yok nasıl yapabilirim ota güncellemesini?
Bunu çözdüm ama şimdi de "Its not allowed to upgrade to unoffical rom"
Hatası veriyor