- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Web Geliştiricisi
- Konular
- 9
Valla şu telefonun kasası , dış tasarımı tek benim hoşuma gitmiyor dur herhalde
Kasa baya sağlam da keşke şu çentik biraz küçük olaymış hiçbir şey sığmıyor bildirim çubuğuna Tasarım olarak Mi9t pro favorim çentiksiz ve kapak müthiş.Valla şu telefonun kasası , dış tasarımı tek benim hoşuma gitmiyor dur herhalde
Kullanmadığım için bir şey diyemem hocam. Şöyle bakınca kasa benim çok hoşuma gidiyor tasarım olarak . Benim favorim mi 10Kasa baya sağlam da keşke şu çentik biraz küçük olaymış hiçbir şey sığmıyor bildirim çubuğuna Tasarım olarak Mi9t pro favorim çentiksiz ve kapak müthiş.
Ara ara Wifide kopma başladı, 1-2 saniye sonra tekrar bağlanıyorGüncelleyen lütfen artı ve eksilerini yazsın ona göre guncelleyelim
Bende de oluyorAra ara Wifide kopma başladı, 1-2 saniye sonra tekrar bağlanıyor
Edit: Recovery romu indirip TelefondakiAra ara Wifide kopma başladı, 1-2 saniye sonra tekrar bağlanıyor
modül ghostscreen ne neden oldu.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBunu kullanıyorum bir deneyin hocam. Magiskten kuruluyor.
Kurduktan sonra dahili hafizada magnetar klasörü oluşuyor. mode.txt olanı düzenleyip modu kendiniz değiştirebilirsiniz. Veya bırakın otomatik geçişleri yapsın. Modlar bu şekilde çevirisini yaparsınız
Code:
MODE 0 = Adaptive Mode (Default) Dynamically changing through usage (Recommended)
1 = Powesave Mode Lowering power draw by 20% to give more SOT
2 = Balanced Mode Balancing power draw and performance stability
3 = Performance Mode Removed throttle to maximize phone capability
4 = Gaming Mode Better RAM maximization and set device at max performance with no throttling
• There are also modes that cannot be changed and automatically
runs when certain conditions met like:
Code:
Sleep Mode = Pauses MAGNETAR processes when phone are turned off and continue processes when it was turned on
Cooldown Mode = Automatically set to lower profile to avoid overheating when temp reached above 45°C
Ultra Powersave Mode = Lowering power draw to avoid draining below 10% batt capacity
Charge Mode = Automatically set to lower profile to avoid excess heating when phone is being used while charging
Telefonu yakmayacak şekilde kullanmanız gerekiyor. Zaten modülün içinde cooldown mode var telefon ısısı 45in üzerine çıkınca soğutmak için tüm işlemciler kısıtlanıyor taa ki ısı düşene kadar. Bu telefon artık bu tarz oyunları kaldıramıyor, ısınıyor. Ben fan kullanıyorum soğutmak için, xiaominin USB fanı var takıyorum powerbank'e telefonu soğutuyor. Yoksa bu sıcak havalarda 50 dereceye varıyor telefon ghost olması muhtemel. Şarjda bile telefon deli gibi ısınıyor diye fanı takıyorum şarj olurken soğutuyor. Yaz bitene kadar sabretcezmodül ghostscreen ne neden oldu.
Ben guncelledikten sonra twrpden veriyi sil yapmıştım. Bu problemleri yaşamadım. Ghost screen zaten böyle oluyor, ilerlemiş hali şuan sizinki. Format atmayı veya eski sürüme dönmeyi deneyebilirsiniz.güncelleme benim için resmen felaket oldu..
öncelerden 1 saat telefonla oynadığımda ghostscreen çıkıyordu ,şimdi 2. dakikada ghost oluyo. uygulamaları arka plana atarken siyah ekranda kalıyor, takılmalar arttı. ve önemlisi fotoğraf çekerken aynı fotonun kopyasını fotonun içine atıyo saçma sapan bişiler yapıyor