- Adım
- Murat
- Cihazım
- redmi note 6 pr
- Meslek
- Yazılımcı
- Konular
- 0
Yazılımcıyım dostum elbetteki takip ediyorum... Mevcut ekonomik koşullarda bir cihaza 3 asgari ücret saymak cesaret işi... Ben vermem. Bu cihaz da bana henüz dediğiniz sıkıntıların hiçbirini yaşatmadı çok şükür... Cihaz hala Hindistanda üretim bandında bu arada... Ankarada bir firma getiriyor Bir alış veriş sitesinde de satışı var... Güvenlik güncellemesi ve temel uygulamaları 2024 Nisanına kadar güncelleme almaya devam edecek. Android sürümü zaten google politikası gereği iki yükseltmme ile sınırlıydı... Düşük gelirliler hedef kitlesi olduğu için bu cihaz ile redmi note 8in üretimi bir süre daha devam edecek.Yanlışınız var hocam yazılım desteği bile bitmiş cihazın üretim bandında ne işi var sağda solda satılmayan stoklardan kalan cihazları satıyolardır. Bence vadesi doldu hocam güncel cihazları teknoloji mağazalarında bi bakın derim artık 120hz ekran daha gelişmiş kameralar hızlı şarj vs var. Geliştiriciler bişey yapmasa halimiz duman zaten miui ne yaparsan yap patlak veriyor İnternet sorunu bildirim sorunu instagramda mesaj yazamıyosun bazen altta değişik beyaz boşluk oluyor. HavocOS çok iyi çalışıyor mesajımı düzenledim hatta kernel kurmaya gerek yok bozuyor kararlılığı. Keşke yeni cihazlarda kayıt sıkıntısı olmasa xiaomi = aosp rom bence.