- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Redmi Note 4X
- Konular
- 0
ah birde miui 10 da gcam kullanabilsek
Bence tam tersi, şu süreleri aldığımı bilseler çakarlar güncellemeyi, telefon elimizde çöp olur... Maazallah.Hala canavar gibi maşallah
Xiaomi neden bize güncelleme vermiyor anlayabiliyorum.
Adamlar zamanında mükemmel bir telefon çıkardı. Bize güncelleme verseler diğer telefonlar satmaz Kendi ayaklarına sıkmak istemiyorlar
Tıpkı Windows XP gibi yada Windows 7
Pil bulamadık hocam pilBence tam tersi, şu süreleri aldığımı bilseler çakarlar güncellemeyi, telefon elimizde çöp olur... Maazallah.
Şu haliyle fiziksel bir şey olmazsa iki yıl rahat götürür herhalde.
Mtk işlemci olan telefonuma yorumları iyi olan pilden almıştım ama fayda etmemişti.Pil bulamadık hocam pil
Nohon mu alsak nerden bulsak
E sonra ne yaptınız?Mtk işlemci olan telefonuma yorumları iyi olan pilden almıştım ama fayda etmemişti.
Sattım ve Sd işlemcili olanını (4x) aldım...E sonra ne yaptınız?
Hangi modele geçsek acaba hocam eskidik artıkSattım ve Sd işlemcili olanını (4x) aldım...
Küçük boyutları nedeniyle mi 9 se ve mi a3 derim.Hangi modele geçsek acaba hocam eskidik artık
Kafamda ucuz olduğu için Redmi 8 var
Bide şu 3 model var ama her zaman söylerim bir telefona 2000 liradan fazla vermek saçma
Redmi note 8
Redmi Note 8 Pro ve
Mi 9 Lite
siz bu aralar değiştirseniz bunlardan hangisini seçmek isterdiniz?
O zaman bi gelsin, nasipte vardır bir şeyler... Oneplus 5tHangi modele geçsek acaba hocam eskidik artık
Kafamda ucuz olduğu için Redmi 8 var
Bide şu 3 model var ama her zaman söylerim bir telefona 2000 liradan fazla vermek saçma
Redmi note 8
Redmi Note 8 Pro ve
Mi 9 Lite
siz bu aralar değiştirseniz bunlardan hangisini seçmek isterdiniz?
Umutlarım yeşerdi yanlızO zaman bi gelsin, nasipte vardır bir şeyler... Oneplus 5t
Oppo
Vivvo
Gibi markalar radarımda, tabi mtk işlemci olmayanları.