- Adım
- veysel
- Cihazım
- Redmi Note 4
- Konular
- 4
Telefona nazar değdi. Pil kendi kendine tüketmeye başladı. Uyku moduna girmiyor. Android sistem pili sömürüyor.
Son olarak uygulama güncellemesi yaptıysan onu kaldır ve dene. Android en fazla %25 şarj tüketiyor olmalı, fazlası zarar.Telefona nazar değdi. Pil kendi kendine tüketmeye başladı. Uyku moduna girmiyor. Android sistem pili sömürüyor.
İlk Mİui10 u yüklediğimde de olmuştu. Fabrika ayarlarına dönmüştüm.Son olarak uygulama güncellemesi yaptıysan onu kaldır ve dene. Android en fazla %25 şarj tüketiyor olmalı, fazlası zarar.
Durduk yere sistemin o kadar şarj yemeye başlaması Xiaomi'ye özgü bir şey değildir inşallah... İşte bu yüzden gıcık oluyorum bu markanın yazılım işlerine... 11-12 saat olan şarj süresini bir hafta beta güncellemesi ile 8-9 saate düşürmüşlerdi, şimdi toparladı da; 10-11 saat alabiliyorum çok şükür... 8-9 saate düştüğünde, benim de; android sistemi Yüzde 50'lere kadar şarj tüketiyordu, şimdi en fazla Yüzde 30 oluyor...İlk Mİui10 u yüklediğimde de olmuştu. Fabrika ayarlarına dönmüştüm.
o şekilde düzelmişti.
Biz 6 saat ekran süresi gördükmü şapkayı havaya atıyoruz. Ama kullanıma endeksli tabiki. ben az kullanıp ortalama 3 günde şarj edenlerdenim.Durduk yere sistemin o kadar şarj yemeye başlaması Xiaomi'ye özgü bir şey değildir inşallah... İşte bu yüzden gıcık oluyorum bu markanın yazılım işlerine... 11-12 saat olan şarj süresini bir hafta beta güncellemesi ile 8-9 saate düşürmüşlerdi, şimdi toparladı da; 10-11 saat alabiliyorum çok şükür... 8-9 saate düştüğünde, benim de; android sistemi Yüzde 50'lere kadar şarj tüketiyordu, şimdi en fazla Yüzde 30 oluyor...
Kendi uygulamalarından sadece Dosya Yöneticisini kullanıyorum, diğerlerini ya devre dışı bıraktım ya da hiç kullanmıyorum, güncellemelerini de yok sayıyorum, yapmıyorum... Benim telefon kullanım alışkanlığım biraz farklı, bu yüzden şarj süresi fazla oluyor sanırım... Tarayıcıdan ulaşabildiğim ne varsa, uygulamasını indirip kurmuyorum. Hava durumuna dahi tarayıcıdan bakarım.Biz 6 saat ekran süresi gördükmü şapkayı havaya atıyoruz. Ama kullanıma endeksli tabiki. ben az kullanıp ortalama 3 günde şarj edenlerdenim.
Son güncellemeler uygulama ile ilgili. Bir tanesi xiaomi uygulaması ile ilgili. Xiaomi olanı kaldırdım. Bakalım sonuç nasıl yansıyacak. Şimdilik uyku moduna giriyor bakalım. Tşk ler size.
Global Beta 8.12.20 (zaten bu sürümden sonra güncelleme verilmedi çok şükür) sürümü ile yaptığım son batarya testi... Kullanım şartları ilk mesajdaki ile aynı olmakla birlikte Wi-Fi ile yapılmıştır...
İlk testin de aynı sürüm ile yapıldığı düşünülürse geçen zaman aralığında sistemin oturmuş olduğu ve yüzde yirmi daha iyi batarya performansı verdiği anlaşılmıştır.
Telefonumun şu halinden ve sürümünden oldukça memnunum ve güncelleme verilse bile bu güncellemeyi yapmayı düşünmüyorum... 12 saat ekran süresinden daha iyisi, can sağlığıdır herhalde...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.