Çözüldü Redmi Note 4 Ekran Kararma Sorunu

kerberos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 4 alarak ben de aranıza katıldım.

Telefondan çok memnun olmamla birlikte, can sıkıcı bir sorun yaşıyorum. Ekran parlaklığı manuelde iken minimum seviyeye getirdiğimde ekran tamamen kararıyor ve hiçbir şey görünmüyor (neyse ki parlaklığı açan bir tuş kombinasyonu varmış).

Parlaklık otomatik modda iken ise %30 gibi bir seviyede tamamen kararıyor, telefonu ışığa yaklaştırınca parlaklık normale dönüyor.

Bu yazılımsal bir sorun mudur yoksa cihaz arızalı mı?

Android version : 6.0 MRA58K
MiUi version : 8.0.4.0 (MBFMIDG)

(Ekran kararınca boot yapmak istedim, fakat boot lock varmış cihazda bu da ayrı bir konu)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Gerekli bilgileri aldım, Yarın göndereyim. Umarım bayrama kadar gelir.ve en çok korktuğum gözüm gibi baktığım, daha jelatinlerini dahi sökmediğim, Masaya dahi koyarken kılıfının altına sünger koyduğum telefona, darbeye yada kullanıcıya bağlı arıza demeleri.
Hangi servis garantiliydi cihazınız?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Oyla:

izmitekibi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
O zaman Delta Servis 2 'yi de etiketleyelim ki kendisi de cihazın durumundan haberdar olsun :)
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
[doublepost=1527854998,1527690202][/doublepost]Cihazım servise ulaştı. Ekran Kararıyor şikayetiyle işleme alınmış. Gelişmeleri takip ediyorum.

Oyla:

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
[doublepost=1527854998,1527690202][/doublepost]Cihazım servise ulaştı. Ekran Kararıyor şikayetiyle işleme alınmış. Gelişmeleri takip ediyorum.
Merhaba,

Cihazınızın imei numarasını özel mesaj yoluyla tarafımız yollar mısınız? Yardımcı olmak isterim.

Oyla:

izmitekibi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Cihaz bugün ( yaklaşık 5 dakika önce) elime geçti, Keşke geçmeseydi.Ekran değişimi olmuş. Kullanılan ekranda kocaman 2 adet ışık sızması (deniyor sanırım) var, Ayrıca parmak izi sensörümde bozulmuş. 1 hazirandan beri bekliyorum. şimdi tekrar servise göndereceğim. sanıyorum ithalatçı garanti = garanti yok, varsada sağlamı bozarız demekmiş.Telefonla ilgili ne hevesim kaldı. ne güvenim. Resimler ve videoyu ekliyorum.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Düzenleme Sebebi: Delta servisi konuya etiketlemek.
Delta Servis 2

Son düzenleme:
Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
geçmiş olsun hocam.. :(
Cihaz bugün ( yaklaşık 5 dakika önce) elime geçti, Keşke geçmeseydi.Ekran değişimi olmuş. Kullanılan ekranda kocaman 2 adet ışık sızması (deniyor sanırım) var, Ayrıca parmak izi sensörümde bozulmuş. 1 hazirandan beri bekliyorum. şimdi tekrar servise göndereceğim. sanıyorum ithalatçı garanti = garanti yok, varsada sağlamı bozarız demekmiş.Telefonla ilgili ne hevesim kaldı. ne güvenim. Resimler ve videoyu ekliyorum.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Düzenleme Sebebi: Delta servisi konuya etiketlemek.
Delta Servis 2

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

izmitekibi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Teşekkür ederim. Bakalım servisin kalitesini şimdi göreceğiz.Yarın ellerinde olur tekrar cihaz. Umarım kendi çalışanlarının yaptığı hataya " zaten parmak izi sensörünüz bozuktu" yada "ekranda ışık sızması biz gönderirken yoktu" gibi bir bahane bulmaya çalışmazlar.
geçmiş olsun hocam.. :(

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Teşekkür ederim. Bakalım servisin kalitesini şimdi göreceğiz.Yarın ellerinde olur tekrar cihaz. Umarım kendi çalışanlarının yaptığı hataya " zaten parmak izi sensörünüz bozuktu" yada "ekranda ışık sızması biz gönderirken yoktu" gibi bir bahane bulmaya çalışmazlar.
inşallah hocam..

Oyla:

izmitekibi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Fatura fotokopisini kutu içine koymayı unuttuğumdan dolayı mail ile yolladım. umarım sorun çıkarmazlar ayrıca Cihazım cumartesi öğleden sonra dağıtıma çıktığı için, servise teslim edilmemiş. Kargo firması cihazı bugün(salı) teslim etmiş. Servis ise girişini yarın(çarşamba) yapacakmış. Burda dahi şanssızlığım ortaya çıkıyor. 2.el konularında yakında beni görebilirsiniz. "4 aylık imei etiketi dahi sökülmemiş, sipariş verirken kılıfı alınmış. kılıfdan sadece servise gittiği için çıkarılmış temiz cihaz" diye.

Delta Servis 2

Oyla:
Üst Alt