MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

mcsergeant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mcsergeant
Cihazım
Note 4X
Konular
1
Bende Miui 10 ve 11 de mx player kilit ekranında multimedya kontrolleri çıkmıyor, böyle bir sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen var mı?

Mehmetali9999

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi note 4x
Konular
0
Arkadaşlar elle güncelleme yapacağım zaman böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar elle güncelleme yapacağım zaman böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

En sağlıklı yöntem bootloader kilidiniz açık ise PC üzerinden MIUI 11 Fasboot rom dosyasını flashlamak olacaktır.

Kapalı ise Betadan MIUI 10 için olan en güncel sürümü cihaza yüklemeyi deneyebilirsiniz.Yüklenirse 11 güncellemesi otomatik olarak gelecektir.

dalii__8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dursun Ali
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
o nasıl oluyo ya :D keşke bende de dark mode ile açılsa da kapatamasam :) bu arada telefonunnuz redmi note 4x dimi hocam bi yanlış olmasın ? garip bir durum çünkü
Hocam şöyle, dark mode app diye bir uygulama var. Onunla yapılıyor. Miui 10da çalışıyorken 11de çalışmıyor. Miui 10da aktif edip 11 güncellemesi çekince UI bugda kalıyor. Siyah font üzerine siyah yazı oluyor ve maalesef okunmuyor. Altta ekran görüntüsünde mevcut. Gün ışığı altında yazı okumak imkansız oluyor :D
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt