MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Denemek istiyorsanız kurun. Twrp kurulumu zor değil. Daha sonra istediğiniz rom a dönersiniz sorun yaşamadan.

Ha bu arada,tüm hafıza da silinecektir. Resimler mesajlar ne varsa.

Yedekleme yapmadan kurmayın.
Tamam teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım zaten titanium ile yedek alacağım tekrar twrp kurmak uğrastiracak ama kurduğuma degecekse mühim değil

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xcosby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Kamu çalışanı
Konular
10
Tamam teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım zaten titanium ile yedek alacağım tekrar twrp kurmak uğrastiracak ama kurduğuma degecekse mühim değil

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zor değil... Klasik sistem,iki üç dakika. Geliştirici seçeneklerinden gerekli izinleri vermeyi unutmayın ama . Kolay gelsin

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Arkadaşlar bugün yükleyeyim diyorum kullananlar hata ile karşılaşıyor mu,özellikle miui 10 ile karşılaştırıldında performans nasıl en önemlisi de batarya pil performansı deneyen oldu mu ekran süresi ne veriyor kaç saat misal.

mteke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MUSTAFA
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
0
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde telefona güncelleme geldi yükledim ama uygulamalar karalık oldu. Mesajlar galeri vs arka plan karalık. Özelikle gelen bildirimler gün ışığında hiç okunmuyor. Altta resmini ekledim. Ayarları kurcaladım kapatamadım. Çözümü bilen var mı? Şuan sürüm olarak Global 11.0.2

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-21-19-16-41-263_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2019-11-21-19-16-41-263_com.instagram.android.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 14

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Arkadaşlar bugün yükleyeyim diyorum kullananlar hata ile karşılaşıyor mu,özellikle miui 10 ile karşılaştırıldında performans nasıl en önemlisi de batarya pil performansı deneyen oldu mu ekran süresi ne veriyor kaç saat misal.
tavsiye etmem. pili perfonması bana ggöre çok düştü

mteke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MUSTAFA
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
0
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde telefona güncelleme geldi yükledim ama uygulamalar karalık oldu. Mesajlar galeri vs arka plan karalık. Özelikle gelen bildirimler gün ışığında hiç okunmuyor. Altta resmini ekledim. Ayarları kurcaladım kapatamadım. Çözümü bilen var mı? Şuan sürüm olarak Global 11.0.2

Cevap veren olmadı ama sorunu çözdüm. Cihaz sorun taraması yapınca sorunu kendisi buldu ve düzeltti.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Sorun taramayı ilk defa duyuyorum, nasıl veya nereden yapılıyor?
Arkadaşın sorun taramadan kastı şu hocam.
Güvenlik uygulamasını açıp optimizasyon diyorsunuz ya.
Arkadaş ondan bahsediyor.
Bazı mido kullanıcıları güncelleme sonrası karanlık mod gibi bir durumda kullanmak zorunda kalmışlar telefonu. Bu kullanıcılarda genelde MiUi 10 da karanlık tema kullanıp MiUi 11 e geçince teması saçmalayan kullanıcılar.
Güvenlik uygulamasını açıp optimizasyon dedikten sonra tarama ve çözüm sonrası bu sorun otomatik olarak gideriliyor.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Arkadaşın sorun taramadan kastı şu hocam.
Güvenlik uygulamasını açıp optimizasyon diyorsunuz ya.
Arkadaş ondan bahsediyor.
Bazı mido kullanıcıları güncelleme sonrası karanlık mod gibi bir durumda kullanmak zorunda kalmışlar telefonu. Bu kullanıcılarda genelde MiUi 10 da karanlık tema kullanıp MiUi 11 e geçince teması saçmalayan kullanıcılar.
Güvenlik uygulamasını açıp optimizasyon dedikten sonra tarama ve çözüm sonrası bu sorun otomatik olarak gideriliyor.
Hiç kullanmadığım bir uygulama... Bilgi için teşekkürler.

Üst Alt