MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Onu bilmiyordum... :)
Xiaomi'yi fayda fiyat telefonu olduğu için kullanıyorum, diğerlerinde de aynı faydayı uygun fiyata bulursam denemek isterim.

Xiaomi'den soğumamın sebebleri arasında, yazılım işini ciddiyetle yönetemiyor olmaları ve neredeyse haftada bir model çıkarmaları...
Katılıyorum hocam. Yazılım işinde ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Çünkü dediğiniz gibi model çok. Tıpkı Samsung gibi yaptılar. Çok model çıkarıp sürümden kazandılar ama orta uzun vadede tercih sebebi olmaktan uzak kalacaklar gibime geliyor benimde.
Ben Nokia nın güncelleme politikasını beğeniyorum. Saf Android olduğundan dolayı hemen güncelleme verebiliyorlar.
Modelleride fena değil. Mesela Nokia 6.2 modeli gayet güzel.
Mi 9 lite Amoled ve 4000 olması nedeniyle ilgimi çekiyor. Biliyorsunuz benim derdim pil :)

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Katılıyorum hocam. Yazılım işinde ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Çünkü dediğiniz gibi model çok. Tıpkı Samsung gibi yaptılar. Çok model çıkarıp sürümden kazandılar ama orta uzun vadede tercih sebebi olmaktan uzak kalacaklar gibime geliyor benimde.
Ben Nokia nın güncelleme politikasını beğeniyorum. Saf Android olduğundan dolayı hemen güncelleme verebiliyorlar.
Modelleride fena değil. Mesela Nokia 6.2 modeli gayet güzel.
Mi 9 lite Amoled ve 4000 olması nedeniyle ilgimi çekiyor. Biliyorsunuz benim derdim pil :)
Güncelleme nedir? Ne işe yarar?

Xiaomi'de bu soruların cevapları kullanıcı lehine veya kullanıcı odaklı değil... Kullan at mantığı ön planda... Neden?? Çünkü ucuz ve milyonlarca ucuz telefon üretip satıyorlar...

Kullanıp attırmak için, telefonları planlı olarak eskitip, vaktinden önce çöpe attırıyorlar. Bunu başka başka ülke ekonomileri veya toplumlar tolere edebilir ama bir aylık asgari ücret ile alınan telefon ile bu ülke insanı tolere edemez... Ediyor gibi görünüyor orası ayrı. Millet olarak her şeyimiz yapıyormuş gibi zaten.

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Güncelleme de En büyük eksiklik bence ses tuşları ile ekranı uyandırma yok. Bu çok kötü olmuş. Bir de ekran bazı anlar kendiliğinden uyanıyor. Bildirim yokken.

dalii__8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dursun Ali
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
Hocam selamlar,nereye soracağımı bilmediğim için buraya yazıyorum. Telefon otomatik olarak güncellemeyi alıp kurmuş. Miui 10'a geri dönmek istiyorum, en son kullandığım sürüm olan 10.2.3.0.NCFMIXM paketini indirdim, dahili hafızada downloaded_rom klasörüne atıyorum ,sistem güncellemeye gelince elle seçme kısmı görünmüyor,sadece son paketi indir seçeneği var. Veri kaybı olmadan Miui 10'a geri dönmem lazım. Çözümü var mıdır ,varsa nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam selamlar,nereye soracağımı bilmediğim için buraya yazıyorum. Telefon otomatik olarak güncellemeyi alıp kurmuş. Miui 10'a geri dönmek istiyorum, en son kullandığım sürüm olan 10.2.3.0.NCFMIXM paketini indirdim, dahili hafızada downloaded_rom klasörüne atıyorum ,sistem güncellemeye gelince elle seçme kısmı görünmüyor,sadece son paketi indir seçeneği var. Veri kaybı olmadan Miui 10'a geri dönmem lazım. Çözümü var mıdır ,varsa nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sadece fastboot moda alıp PC ye bağlayıp program ile yapabilirsiniz hocam.
Başka yöntem yok.
Sürüm düşürme yaptıktan sonrada telefon tamamen sıfırlanır.
Arama kayıtları SMS ler programlar ne varsa gider.
Telefon fabrika ayarlarına döner, haberiniz olsun.

dalii__8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dursun Ali
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
Sadece fastboot moda alıp PC ye bağlayıp program ile yapabilirsiniz hocam.
Başka yöntem yok.
Sürüm düşürme yaptıktan sonrada telefon tamamen sıfırlanır.
Arama kayıtları SMS ler programlar ne varsa gider.
Telefon fabrika ayarlarına döner, haberiniz olsun.

Hasbelkader bir videoya denk geldim, Pocophone'da manuel seçim ekranı gelmiyormuş,miui 10daki sıfıra 10 kere basınca manuel paket seçim seçeneği açıldı. Ben de denedim ve oldu,eski sürümü indirip sistem güncelleyici içinden geri dönüş yaptım. Geri dönmeyi istememin sebebi ise DarkMode adlı bir uygulama kullanıyordum,instagram vs uygulamaları karanlık moda alıyordu. Otomatik güncelleme çekince UI karanlık modda bug'a girdi ve her şey simsiyah oldu,siyah font üzeri siyah yazı geldi vs, bu sebepten ötürü geri döndüm. Tekrar güncelleme yapar mıyım bilmiyorum. Yardımınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Hasanozsarac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
4
10 Global beta sürümünden 11 global stabile nasıl gidebilirim? BL kapalı açıp fastboot mu sadece bu yöntem ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-22-04-11-31-531_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-11-22-04-11-31-531_com.android.settings.png
    116,4 KB · Görüntüleme: 16

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Bendede miui10 da chrome dan bildirim gelmezdi şimdi ondan geliyor bazı uygulamalardan gelmiyor.

dalii__8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dursun Ali
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
Arkadaşlar güncelleme telefona geldi yükledim(dosya olarak elle yüklemedim)
Telefon açılınca dark mode ile açıldı fakat dark mode kapatma seçeneği yok sizde nasıl oldu bu durum
Bende de aynı durum oldu, Miui 10a geçip tekrar 11i kurdum. Forumlarda bug olarak başlık açılmış, bazı çözüm yolları sunulmuş. "Güvenlik kısmına girip tarama yapınca ekranla ilgili sorunları buluyor, çöze basınca normale dönüyor." yazılmış. Denemekten zarar gelmez, çözüm olmazsa 10a geri dönüp karanlık modu hangi program ile aktif ettiyseniz onu silip yeniden geçiş yapmanız gerekiyor. Yani en azından ben böyle çözdüm.

emrezafrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
16
Arkadaşlar güncelleme telefona geldi yükledim(dosya olarak elle yüklemedim)
Telefon açılınca dark mode ile açıldı fakat dark mode kapatma seçeneği yok sizde nasıl oldu bu durum
o nasıl oluyo ya :D keşke bende de dark mode ile açılsa da kapatamasam :) bu arada telefonunnuz redmi note 4x dimi hocam bi yanlış olmasın ? garip bir durum çünkü

Üst Alt